4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl domácí Svatobor


Branky


6. R. Kočí , 44. A. Štěpán , 71. R. Kočí (p.) , 85. T. Matějka - 20. S. Makovec
17

Do Hrádku u Sušice přijely třicet kilometrů vzdálené Svéradice k jednomu z dalších derby klatovského okresu. Po pěkném fotbalovém představení, kterému přihlíželo více než sto diváků, zůstaly body domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas upravil pro domácí před pauzou Štěpán

Před příjezdem Svéradic do Hrádku tyto celky dělil rozdíl jednoho bodu. A na hřišti to bylo znát. Probíhal souboj o každý metr na hřišti, i přesto, že se vedení už v 6. minutě chopili jako první domácí, po pěkném centru na hlavu Kočího. Hosty to nijak neomráčilo, hráli pořád důrazně, jen to zakončení skřípalo. Po dvacetiminutovce se ale dočkali, když po standardní situaci srovnal Stanislav Makovec. Pro oko přítomných diváku velmi pěkné utkání probíhalo až do konce poločasu. Šance byly na obou stranách, za hosty nejvíce zahazoval příležitosti Kába. A tak před přestávkou potrestali z rohového kopu domácí, když se trefil Štěpán.

Hosté chtěli srovnal, ale otevírali zadní vrátka

Ve druhém poločase se hosté tlačili více do útoku a Hrádek se snažil využívat protiútoků. Důraz z obou stran přibýval a o karetní souboje nebyla nouze. Na domácí straně se zažlutilo pro mladíky Gajdečka a Jakuba Pojara. Za hosty obdržel žlutou kapitán Heimlich. Svéradice byly zhruba dvacet minut aktivnějším týmem směrem dopředu, ale vzaru nechávaly otevřenou obranu, do které z rychlých protiútoků pronikali domácí rychlíci. V 70. minutě se takto dostali hrádečtí až do vápna soupeře, kde je před střelbou nedovoleně zastavila až hostující obrana a byla správně nařízena penalta. Té se chopil zkušený Kočí a svůj pokus bezpečně proměnil. V tu chvíli se hra obrátila, navíc, když se vzápětí po obdržené brance nechal po druhé zbytečné žluté vyloučit svéradický kapitán Heimlich. Domácí početní výhody využili a pět minut před koncem ještě upravili na konečných 4:1, zásluhou Matějky



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, trenér domácích: Bylo to klasické derby, plné soubojů a pěkného fotbalu. Pro soupeře myslím krutý výsledek, jelikož hrál velmi dobře. Zároveň bych chtěl vyzdvihnout výkon rozhodčích, kteří měli vše pod kontrolou a nastavili jasný metr od začátku, kterého se drželi. Pro nás důležité body.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér hostů: Před utkáním jsem kluky upozorňoval na zkušeného Kočího, který hned v prvních minutách ukázal, proč jsem jej zmiňoval. Zanedlouho jsme vyrovnali ze standardky a šance byly na obou stranách. Myslím, že jsme hráli pěkný fotbal, ale neproměňovali jsme vytvořené šance. Což nás pak v závěru mrzelo, když soupeř navýšil vedení.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Pojar [-] , Š. Gajdečka [-] (76. M. Brabec [-] ) - J. Skuhra [-] , J. Brabec [-] , T. Matějka [-] , J. Brabec [-] , L. Kutil [-] , A. Štěpán [-] (64. J. Kutil [-] ) - R. Kočí [-] - V. Pojar [-] (31. P. Nový [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , J. Makovec [-] (61. P. Chládek [-] ) , M. Petrášek [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

ŽK: 63. Š. Gajdečka , 68. J. Pojar - 50. M. Heimlich . ČK: 73. M. Heimlich .
Hráči zápasu: V. Ryba , R. Kočí .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VOCELKA Milan - ŠIMEK Jakub, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:01
Jakub Volák

Expert: Martin Košťál
Tip experta: výhra domácích

V Hrádku se moc nevyhrává, navíc hostům se venku vůbec nedaří, jasná 1.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 17:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:04

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích