2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střetnutí Žákavy se Startem Luby rozhodovaly až penalty


Branky


17

Před začátkem utáním dělil oba týmy jediný bod. Oba mančafty však předvedli kvalitní fotbal a po penaltách si druhý bod odvezly Luby. Tímto se jejich bodový rozdíl srovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny vstřelily Luby

Celkem vyrovnaný průběh prvního poločasu střídala jedna pěkná akce za druhou, a to na obou stranách hřiště. Nicméně první se z branky radovali hosté, a to když se těsně před odchodem do šaten přesně trefil hostující Nešpor, který o pár minut dříve obdržel jedinou žlutou kartu prvního poločasu. 

Obrat domácích, červená hostům a nepohlídaný výsledek

Gól do šatny však domácí nijak nepoložil, ale naopak, nakopl. Od prvních minut druhé půle do soupeře bušili a sovnávací branky se dočkali po standardní situaci, když hlavou přesně zamířil Skala. Hosty tato situace rozhodila a na hřišti začlo být horko. Předtím kvalitně hrající hra hostů se začala vytrácet a přibývalo mnoho pokřiků jak k soupeřům a rozhodčím, tak i do svých řad. Této situace domácí záhy využili, a po křídelní akci se míč dostal ke střídajícímu Huňáčkovi, který bezchybně zakončil. Luby vrhly vše do útoku a začaly okupovat polovinu hřiště soupeře. Po několika nepříjemných soubojích na obou stranách obdržel i zmiňovaný Huňáček žlutou kartu. Nicméně o dvě minuty vznikl na hřišti větší rozruch. Míč se zatoulal za postranní čáru na střídačku domácích a příliš aktivní Čížek ve snaze míč ukořistit a rychle rozehrát srazil domácího zástupce vedení týmu na střídačce. Rozhodčí neváhal a rovnou tasil červenou kartu. Kdo si však myslel, že je konec, byl na omylu. Domácí početního stavu nevyužili, Luby v závěru zápasu brankou Koželuha srovnali a šlo se na penalty.

Špatně kopnuté penalty domácích poslaly druhý bod do Lub

Obrat domácích a jejich početní výhoda v závěru utkání jim nikterak ke třem bodům nepomohla. A aby byla smůla o to větší, dvě špatně kopnuté penalty, na které brankář Schweigl dosáhl, poslaly druhý bod do klatovských Lub.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán domácích: Na fotbal se dalo koukat. Bohužel pro přítomné diváky to v druhém poločase kazila přílišná prostořekost hostů a jinak pěkné hře to moc neprospělo. Nevyužili jsme přesilovky a poté špatně kopnuté penalty. Dalo se z tohoto zápasu vytěžit více.




Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , V. Bouda [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (86. R. Kalousek [-] ) , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , J. Aubrecht [-] (57. A. Huňáček [-] )

TJ Start Luby
D. Schweigl [-] - P. Kvítek [-] (75. D. Sládek [-] ) , J. Havlíček [-] , J. Skýpala [-] , T. Votava [-] , J. Nešpor [-] , V. Koželuh [-] , M. Sysel [-] , A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] , T. Bureš [-]

ŽK: 76. A. Huňáček - 36. J. Nešpor , 85. T. Bureš . ČK: 78. A. Čížek .
Hráči zápasu: A. Huňáček - J. Nešpor .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - LIŠKUTÍN Antonín, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:30

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:01
Jakub Volák

Expert: Martin Košťál
Tip experta: výhra domácích

Žákava v domácím prostředí vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 17:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:04

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích