0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes pohledný fotbal nepadla žádná branka


Branky


18

Kaznějov přivítal na svém hřišti rezervu z Rokycan. V očekávání byl pěkný fotbal se spoustou branek, ale skončilo to bohužel pro oko diváka, "pouze" u pěkného fotbalu. Rozhodovaly až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba brankáři měli co dělat

Oba týmy byly od prvních minut aktivní a brankáři na obou stranách měli o práci postaráno. První minuty patřili více domácím, kteří chtěli vstřelit rychlý gól, ale Wohlmuth byl proti. V průběhu poločasu se hra vyrovnala, atraktivní šance se vytvářely na obou stranách a do tempa se tedy dostával i domácí brankář, Švamberg ml. Kdyby první poločas skončil s nějakými vstřelenými brankami, nikdo by se nemohl divit, ale oba týmy makal jak dopředu, tak dozadu a jejich brankáři podávali nadstandardní výkony.

Nula na obou stranách

Ve druhém poločase měli nepatrně víc ze hry hosté, kteří více okupovali polovinu soupeře. Do šestáctky se pokoušeli dostat rychlou křídelní hrou, ale domácí jejich hru dobře pokrývali. Kaznějov také ukazoval své rychlostní kvality, ale ani jim se nepodařilo překonat hostující obranu. Ani střídající hráči hrou nezamíchali, a tak se oba týmy, po pěkné hře, odebrali k exekuci pokutových kopů.

Hosté uzmuli druhý bod

Při penaltovém rozstřelu se blískl zejména hostující brankář Wohlmuth, který lapil hned první pokus domácích. Domácí následně další pokus také zahodili, takže penaltové skóre se zastavilo na ukazateli 2:4. Hosté si odvezli druhý bod a nadále vedou tabulku o 3 body před trojicí Petřín B, Radnice a Žichovice.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Pitlík, trenér domácích: V prvním poločase jsme měli více šancí a škoda, že jsme některou z nich neproměnili. Hrál se od obou týmů pěkný fotbal bez větších zákeřností. Slušel by mu spíše výsledek 2:2, ale remíza pro oba týmy zasloužená. Penalty už jsou loterie, ve které jsme neuspěli.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér hostů: Až na prvních 10 minut jsem s utkáním spokojen. Hrál se pěkný fotbal, plný šancí na obou stranách a jsem rád, že to naši kluci zvládli lépe. Hodně nám dnes pomohl brankář, který nejen že velmi dobře organizoval obranu, ale i při penaltovém rozstřelu vychytal penaltu.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - V. Pícl [-] , M. Tichý [-] (88. J. Holeček [-] ) , T. Jung [-] (86. D. Vinkler [-] ) , V. Vašíček [-] (71. M. Polívka [-] ) , J. Kopač [-] , M. Mareš [-] (73. M. Fedorco [-] ) , J. Vondráček [-] , O. Běhounek [-] , R. Švátora [-] , T. Vaneš [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - B. Vašíček [-] , K. Bouše [-] , M. Kužma [-] , J. Lev [-] , J. Kořínek [-] (62. D. Hájek [-] ) , O. Varga [-] , J. Řapek [-] , J. Klír [-] , T. Pliml [-] , M. Chmelíř [-]

ŽK: 77. O. Varga , 82. D. Hájek .
Hráči zápasu: M. Tichý - M. Wohlmuth .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIČAN Jan - ŠIŠKA Pavel, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, na jedné straně důraz, na druhé straně fotbalovost. O branku vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích