M. Bulín 67.
J. Esterka 72. (vl.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice remizovaly s Radnicemi, hosté si pak vystříleli druhý bod


Branky


67. M. Bulín , 72. J. Esterka (vl.) - 8. P. Valenta , 85. P. Aubrecht
19

Radnice přijely do Kralovic s úmyslem pokračovat ve výkonech z předchozích zápasů. Vždyť sedm utkání v řadě nepoznaly přemožitele. Domácí Kralovice naopak poslední čtyři utkání prohrály, i když v minulém kole v závěru potrápily rezervu Rokycan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pouze 0:1

Radničtí měli od začátku utkání navrch a v 8. minutě snahu o rychlou branku završil přesně kapitán hostů, Valenta. Útočná hra Radnic pokračovala, ale byla již obezřetnější, s vědomím, že vedení by bylo škoda ztratit. Do přestávky se hosté ještě do několika šancí dostali, kdy největší starosti domácí obraně dělal radnický Pavel Aubrecht ml. I domácí si vystřelili, ale s těmito pokusy si hostující obrana, včetně brankáře Körnera, poradila. Za domácí se hodně ukazoval Lavička Kočou.

Smolař Esterka nastartoval domácí, hosté ale před koncem stačili srovnat.

Po přestávce se hostům začala lepit smůla na kopačky. Ubyla přesnost a domácí toho začínali využívat. Domácí využili slabé chvilky soupeře ke srovnání, když v 67. minutě dával na :1 domácí Bulín. Nešťastný okamžik přišel pro hosty o pět minut později, když ve snaze odkopnout míč ze svého vápna, zamířil Esterka kulatý nesmysl do šibenice za svého brankáře. Radnice se ale nepoložily. Po dvojitém střídání vložily veškerou snahu ke vstřelení branky, kterou až v 85. minutě vsítil Pavel Aubrecht ml. V posledních minutách zápasu se už nic zásadního nestalo, a tak přišly na řadu pokutové kopy.

Druhý bod do Radnic

Při penaltách byli úspěšnější hosté, kteří proměnili všech pět svých pokusů, včetně posledního kopajícího Esterky, který tak svou chybičku napravil. Jelikož domácí jednou zaváhali, nebylo potřeba ani dokopávat poslední sérii. Po výsledku 3:5 na penalty si Radnice odvezly druhý bod a prodloužily tak svou neporazitelnost na 8 zápasů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st. - trenér hostů: Utkání jsme měli velmi dobře rozehrané, brzy šli do jednobrankového vedení, ale to jsme vytvořenými šancemi nepojistili. Jak už to ve fotbale bývá, přišel zákonitě trest. Po naší slabší pasáži ve druhém poločase jsme si nechali dát dvě laciné branky a rázem jsme byli ve výsledkové nevýhodě. Museli jsme pak hrát na větší riziko. Navíc kluci prokázali správný charakter, nepříznivý stav utkání je nepoložil, do soupeře se opětovně zakousli a dokázali vyrovnat. Při penaltách jsme byli 100% a získali druhý bonusový bod. Jako nováček soutěže každý získaný bod bereme.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Hyneš [-] , M. Horyna [-] , T. Běhounek [-] , J. Lavička [-] , O. Dušička [-] (46. P. Bulín [-] ) , M. Bulín [-] , P. Koča [-] (58. M. Pánek [-] ) , M. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-]

TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - V. Spurný [-] (73. P. Švajcr [-] ) , P. Valenta [-] , M. Krč [-] , F. Polášek [-] - L. Aubrecht [-] , M. Spěváček [-] , J. Esterka [-] , M. Svoboda [-] (73. J. Vitouš [-] ) - P. Aubrecht [-] , M. Habr [-] -

ŽK: 57. D. Hyneš - 80. P. Švajcr .
Hráči zápasu: M. Bulín - P. Aubrecht .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Liškutín Antonín - FILLINGER Miloš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že v Kralovicích získáme důležitý plný počet bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích