Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle se stále trápí, Žákava si zastřílela


Branky


19

Žihle před tímto zápase šest zápasů nevyhrála, naposledy s rezervou Petřína, a tak by se dalo říct, že favorit byl před utkáním jasný. Žákavští po poslední výhře se Svéradicemi přijeli na sever plzeňska s cílem bodovat a jak řekl kapitán hostů: "Jakmile jsme ve druhém poločase vstřelili třetí branku, bylo prakticky po zápase. Soupeř se pak už téměř na nic nezmohl".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas kontrolovali hosté

Žákava se dlouho seznamovala s umělým povrchem a první se do šance dostali domácí - bohužel pro ně akce brankou neskončila. Hosté se postupně dostávali do tempa a ve 21. minutě po breakové situaci hlavou přesně zakončil Soukup. Pro domácí mohlo být hůř, ale několika výbornými zákroky je podržel brankář Štěpánek. Domácí také ještě několikrát zahrozili, ale bezvýsledně. 

V 51. minutě bylo po zápase

Aniž by se domácí po přestávce rozkoukali, už po slepených brankách ze 49. a 51. minuty prohrávali 0:3, když branky stříleli Škala s Boukalem. Na žihelský nepadla deka, ale obrovská duchna. Nebyli schopni si vypracovat jakoukoliv šanci, scházela přesnost a přibývalo nezaviněných ztrát. Za to hosté chytli mlsnou a postupně navyšovali skóre. V 61. minutě správně zamířil Jan Aubrecht. V poslední desetiminutovce se pak ještě dvakrát trefil středopolař Soukup, který tak dokončil hattrick. Nutno zmínit ještě jednu významnou postavu žákavské sestavy, a to Václava Mencla, který přihrál na čtyři branky. Spolu se střelcem Soukupem se tak zaslouženě stali hráči utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér domácích: První poločas byl ještě vyrovnaný, i když měl soupeř více breakových situací, z nichž jednu proměnil. My neodpověděli záhy zahozenou šancí. Díky našemu brankáři jsme neinkasovali vícekrát. Ve druhém poločase ale nastal totální kolaps, soupeř jednoznačně ovládl hru a padalo jim tam všechno. Nikomu se nedařilo.

FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán hostů: V prvním poločase jsme si zvykali na umělku a bylo to od obou týmů spíš takové oťukávání. Po brance jsme pak hru kontrolovali. Jakmile jsme ve druhém poločase vstřelili třetí branku, bylo prakticky po zápase. Soupeř se pak už téměř na nic nezmohl.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Štěpánek [-] - J. Sefzig [-] , P. Pfeifer [-] , J. Brož [-] , F. Půta [-] , T. Přibyl [-] , L. Brož [-] , J. Šafár [-] , V. Churavý [-] (69. L. Milan [-] ) , R. Otcovský [-] (59. J. Hána [-] ) , M. Morgenstern [-] (50. O. Čapek [-] )

FK Žákava
T. Kosnar [-] - J. Tišl [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , M. Skala [-] , J. Aubrecht [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (60. V. Bouda [-] ) , S. Nekola [-] , J. Winkelhöfer [-] (30. R. Škala [-] ) , L. Drugda [-]

ŽK: 69. J. Šafár , 73. T. Přibyl .
Hráči zápasu: V. Mencl , O. Soukup .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - VALENTA Martin, JIRSA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Žihle už by měla zabrat, jestli nechce tuto sezónu úplně odpískat. Možná by to pro ní mohl být záchytný zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích