2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 13:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádečtí domácí Petřín řádně potrápili


Branky


19

 Petřín B tuto sezónu doma dozdává brankové příděly, nejméně jich doma vstřelili sedm. Hosté z Hrádku u Sušice si však pro výslužku nepřijeli, ba naopak, domácí se v závěru snažili vyvarovat hrozícímu vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrádecký Šoural vstřelil branku jako první

Před samotným utkáním vznikl drobný rozruch, jelikož hrádeckým se porouchal jejich autobus, ale na utkání se stačili včas dopravit. Po jejich příjezdu se dozvěděli, že se nebude hrát na travnaté ploše, ale utkání proběhne na umělé trávě, což hosty poměrně znepokojilo, jelikož i v zápise o utkání je uvedeno místo zápasu "tráva". Někteří hráči tak byli nuceni na umělý trávník nastoupit s kolíky, jelikož jinou variantu nečekali.

I přes to všechno to byli právě hosté, kteří jako první rozvlnili brankovou síť, když se v 8. minutě prosadil Šoural. Domácí byli nasazením hostů mírně opaření a nezdálo se, že by měli takovou převahu na hřišti, jako tomu bylo v minulých zápasech. Ač si vytvářeli nepříjemné šance, hrádecká obrana, v čele s výborně hrajícím Jakubem Pojarem dlouho odolávala. Nicméně se domácím podařilo srovnat, a to když se ve 30. minutě, z nařízené penalty, trefil zkušený Nademlejnský. Poločas se poté dohrál s několika nevyužitými šancemi na obou stranách.

Domácí otočili, ale v závěru se ještě strachovali

 Do druhého poločasu tentokrát vstoupili lépe domácí. Hrádecká obrana čelila několika pohledným akcím, ale ty dlouho hledaly přesnost v zakončení. V 61. minutě se toto podařilo petřínskému stoperovi Trojovskému a domácí tak vzali vedení zápasu na svou stranu. Hosté ale nechtěli odjet bez bodu a do domácích se pořádně zakousli. Závěr utkání patřil právě jim, ale Kočí ani Brabec své tutovky neproměnili. Utkání skončilo za stavu 2:1 pro domácí. Nikdo však nemůže hru hostů nijak pohoršit, jelikož jen malinko chybělo k tomu, aby silného hráče připravili minimálně o bod. Pro oko nezaujatého diváka to bylo pohledné utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér domácích: Měli jsme složitější vstup do zápasu, jelikož soupeř rychle vedl. Hosté hodně bojovali a my neproměňovali naše vytvořené šance. Myslím, že to byla velmi těžká, ale zasloužená výhra.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, trenér hostů: Před utkáním jsme měli veliký respekt z předchozích domácích výkonů soupeřů, ale i přes drobné komplikace před zápasem, kdy jsme například vůbec nepočítali s umělou trávou, jsme do utkání vstoupili lépe. Škoda neproměněných šancí, které jsme měli. Jinak musím všechny hráče nesmírně pochválit, jelikož předvedli výborný výkon. V závěru jsme byli lepší a myslím, že bod jsme si zasloužili.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Šulc [-] - Z. Šimáně [-] , M. Trojovský [-] , M. Nademlejnský [-] (79. M. Brácha [-] ) , D. Voves [-] , L. Gavrylovskyy [-] (46. T. Koudele [-] ) , P. Škarda [-] , M. Štefl [-] , M. Lávička [-] , J. Šulc [-] , A. Kohout [-] (46. M. Kordík [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , J. Pojar [-] , Š. Gajdečka [-] - J. Skuhra [-] (72. J. Kutil [-] ) , J. Brabec [-] , T. Matějka [-] , L. Kutil [-] , A. Štěpán [-] (78. J. Brabec [-] ) - R. Kočí [-] - V. Pojar [-]

ŽK: 64. A. Štěpán , 70. R. Kočí , 85. J. Brabec .
Hráči zápasu: M. Trojovský , Z. Šimáně - A. Štěpán , J. Pojar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlajs Jakub - HAVRÁNEK Martin, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Matěj Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou doma silní a svou kvalitu potvrdí. Padne opět hodně branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích