2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnická tvrz opět odolala


Branky


16

Na dalekou cestu se vydali fotbalisté z Bělé nad Radbuzou, stejně tak i jejich fanoušci. Domácím byli vyrovnaným soupeřem, avšak měli smůlu v zakončení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté mohli vést, první však skórovali domácí

Rozehrávky se chopili jako první hosté a ihned z první akce dali najevo, že nepřijeli takovou dálku jen na výlet. Zakončení však mířilo vysoko nad branku domácích. Radničtí se z počátku snažili rozehrávat postupný útok po zemi, ale hosté brzy jejich rozehrávky začali napadat a později ani další rozehrávky od brány na krátko nedovolovali. Zhruba v 10. minutě, po rychlé akci z pravé strany, dostal hostující Pavel Jarina na hranici vápna přihrávku, šikovně se obtočil kolem obráce a střílel nebezpečně napravo při zemi. Střelu se Volákovi na dvakrát podařilo zkrotit. Ten samý hráč následně zadělával obraně domácích veliké problémy, v podstatě po celý první poločas. Ale jeho střelecké pokusy většinou mířily mimo brankovou konstrukci nebo do rukavic brankáře. Domácí se stěží dostávali do tempa, ve 30. minutě se k centru z pravé strany dostal Pavel Aubrecht, ale trefil pouze břevno. Další protiútok už se domácím podařil a tak po ose Vitouš - P. Aubrecht a zakočující Polášek, střílí ve 38. minutě první branku utkání. Hosté však makali až do konce a v poslední minutě první půle se po přímočaré přihrávce mezi obránci od půlky na Voláka hnal bělský kapitán Frank, který místo zakončení ještě našel výborně naběhnutého P. Jarinu, který do odkryté branky bez problému uklidil. 

Druhý poločas přidal na důrazu

Druhá půle začala lépe pro domácí. Ti se dostávali víc do tempa a nacházeli skulinky v soupeřově obraně, zejména při hře po zemi, jelikož ve vzduchu měli hosté výraznou převahu. Nemalý podíl na tom měl domácí Spěváček, který několikrát prokázal velký přehled o hře. Hra se tedy oproti první půli pomalu vyrovnávala a pěkné šance se vytvářel na obou stranách hřiště. Více práce v bráně měl tentokrát hostující Tomáš Jarina, který velmi dobře sbíral centrované míče před jeho svatyni. Kuriózní situace nastaly kolem 65. minuty utkání, kdy nejprve při útočném výpadu hostů zřejmě nastřelili hosté ruku domácího obránce a dožadovali se pokutového kopu. Rozhodčí nereagoval. Se stejnou reakcí pochodili i domácí o 3 minuty později, když při opakovaném zakončení domácích jeden z bránících hráčů při obraném zákroku na zemi zvedl ruce nad hlavu tyto byly rovněž trefeny. Penalta se rovněž nepískala, a tak se jelo dál. Hra byla vyrovnaná a bylo zřejmé, že ani jeden tým nechce utkání skončit remízově. V 78. minutě byl několik metrů před vápnem hostů faulován domácí hráč, z následné výhody zakončení postrádalo přesnost a rozhodčí následně hvizdem proměnil ponechanou výhodu v přímý kop, k odporu všech hostujících hráčů i trenérů - nutno podotknout, domácí výhodu dostali a střelu nevyužili. Z následného přímého kopu se však ke smůle hostů exekutor Spěváček, s drobnou tečí bránícího hráče, nemýlil a poslal domácí do vedení. Před závěrečným hvizdem ještě hosté několika střelami prověřili domácího brankáře, ale ten jejich pokusy pokryl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér domácích: Už před utkáním jsem říkal klukům v kabině, že postavení mužstva v tabulce nemusí mít tu správnou vypovídající hodnotu o síle mužstva. Má slova se plně potvrdila. Bělá byla zatím nejsilnější mužstvo na které jsme doposud narazili. Fyzicky silní, soubojoví, hrající agresivně a všichni fotbalově hodně dobří. Pod naší výhrou je podepsáno velké množství vydaných fyzických sil, osobní odvaha, soudržnost mužstva, organizace a samozřejmě i fotbalová kvalita. Jsem rád, že jsme dokázali v domácím utkání potvrdit těžce získané body z Rokycan.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: V první řadě bych chtěl poděkovat našim divákům, kteří se za námi takovou dálku vydali. Z naší strany se hrál velmi dobrý fotbal a myslím, že jsme domácí překvapili, dokonce i byli lepším týmem. Ale bylo to opět málo. Jistě to chce zvýšit produktivitu, jelikož jsme měli více vypracovaných šancí. Podle mě vyhrál šťastnější tým.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , F. Polášek [-] (84. V. Spurný [-] ) , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] - J. Esterka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Spěváček [-] - M. Habr [-] , P. Aubrecht [-] , J. Vitouš [-] (58. M. Svoboda [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] , V. Iščenko [-] (78. M. Bořil [-] ) , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Černý [-] , P. Horák [-] (64. V. Landrgott [-] ) , P. Jarina [-] , M. Blacký [-]

ŽK: 25. D. Rýdl , 67. J. Esterka - 36. P. Jarina , 59. P. Horák , 79. M. Tomášek .
Hráči zápasu: M. Spěváček - D. Frank .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fencl Jakub - SCHNEIDER Josef, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: David Kroc
Tip experta: výhra domácích

Radnice si doma s hosty hravě poradí a díky bojovnosti předpokládám že rozdíl ve skóre bude veliký.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích