Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany potvrdily roli favorita, i když závěr trošku skřípal


Branky


16

Rokycanští doma přivítali hosty ze severu Plzeňského kraje a chtěli napravit poslední zaváhání s Radnicemi. Kralovice před tímto utkáním tři zápasy nevyhrály a ani teď se jim to nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany měly vše pod kontrolou

Domácí na svém hřišti vědí, jak hrát a od prvních minut svou hrou nedávali moc prostoru hostům. Z počátku se domácí jen zastřelovali, jako první udeřil středopolař Černý ve 22. minutě a o deset minut později si stejný počin zopakoval. Ve 36. minutě navýšil už na 3:0 rokycanský kapitán Chmelíř a vypadalo to, že už se do poločasu nic zajímavého nestane. Ale minutu před přestávkou se povedenou střelou prosadil i hostující Lavička a dal tak hostům naději na možnou korekci skóre ve druhém dějství.

Domácím na konci zatrnulo

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí. Rokycanskému Glazerovi se dnešní utkání povedlo a svůj výkon korunoval navýšením vedení v 56. minutě na 4:1. Domácí dále využívali zejména rychlých křídel, Glazera a po vystřídání Kroce v prvním poločase i mladého Laubra, díky čemuž si vytvořili velké množství příležitostí. Tyto však nedokázali proměnit. Ke konci zápasu však domácí polevili v důrazu, zejména ve středu hřiště, a to se projevilo na následných brankách Kralovic, za které v 86. a 89. minutě snižovali na konečných 4:3 LavičkaKočou.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér domácích: Zápas jsme měli do 75. minuty pod kontrolou, vytvořili jsme si spoustu šancí, ale naše produktivita byla malá. Díky velmi dobré křídelní hře jsme se dostali do potřebného vedení. V závěru jsme několikrát zaspali nedostatečným důrazem ve středu pole. Vítězství 4:3 bereme jako zasloužené.




Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - K. Bouše [-] (57. J. Lev [-] ) , D. Kroc [-] (35. J. Laubr [-] ) , M. Černý [-] , J. Huňáček [-] , O. Varga [-] (68. B. Vašíček [-] ) , T. Glazer [-] , M. Ineman [-] (76. D. Kulle [-] ) , J. Ječmen [-] , T. Pliml [-] , M. Chmelíř [-] (60. K. Vileta [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - T. Běhounek [-] (46. P. Bulín [-] ) , J. Lavička [-] , M. Chvosta [-] , O. Dušička [-] , J. Vlk [-] , P. Koča [-] , M. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] , D. Hyneš [-] (46. M. Horyna [-] ) , M. Bulín [-]

ŽK: 13. M. Bulín , 15. J. Lavička , 59. P. Koča .
Hráči zápasu: T. Glazer - J. Lavička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valenta Martin - ŠIMEK Jakub, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: David Kroc
Tip experta: výhra domácích

Nenecháme nic náhodě a po zaváhání z minulého týdne s Radnicemi budeme tentokrát brát jedině tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích