F. Bloch 78.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňské derby vyznělo lépe pro hosty


Branky


16

Přes Plzeň se za dalším venkovním utkáním vydala rezerva Petřína, která zamířila na hřiště Košutky. Zajímavé utkání rozhodly branky z prvního poločasu a hosté si tak tramvají odvezli všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škarda se opět trefil, následován Lávičkou

Petřínští se v tomto utkání nemohli spolehnout na žádnou posilu z "A" týmu, jelikož tito bojovali o body v Klatovech. Ale do utkání vstoupili velmi dobře, když po rychlém autovém vhazování v 8. minutě skóroval nejlepší střelec soutěře, Škarda. Hosté potom hráli hodně sebejistě, vytvářeli si více šancí i když občas byl proti ne moc kvalitní travnatý povrch. Nicméně se deset minut před přestávkou hosté opět prosadili, když tečovanou ranou navyšoval Lávička. Do poločasu se bohužel v gól neproměnila střela Pekníka a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Petřínští se zatáhli a Košutka bojovala alespoň o bod

Druhá polovina zápasu patřila domácím. Začali se více dostávat do šancí, zejména díky Pekníkovi, který však měl střeleckou smůlu a netrefil by snad ani prázdnou branku na dva metry. Hosté jedinkát vážněji zahrozili, když Primas na brankové čáře pomohl svému brankáři, jinak ale byli hosté druhý poločas skoro bez šancí. Na druhé straně probíhalo trápení jinak dobře hrajícího Pekníka, kterého doplňoval výraznou aktivitou Kalaš. Trápení domácích prolomil až střídající Bloch, který uklízel soupeřovu nahrávku do prázdné branky. Košutka posledních deset minut nepustila soupeře na svou polovinu a chtěla vstřelit ještě druhou branku, ale to se nepodařilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč domácích: V první půli byli lepší hosté. Byli rychlejší a nedali nám moc prostoru. Ve druhém poločase jsme hru otočili, hrálo se nám dobře, ale bohužel Pekník neměl svůj den a prostě mu tam nic nespadlo. Zápas se ale hodně povedl Janu Kalašovi, který na hřišti nechal vše.

SK Petřín Plzeň B
Zbyněk Jiskra, trenér hostů: První polovinu utkání jsme byli lepší, a to kupodivu i díky špatnému terénu, na kterém jsme získávali spoustu odraženým míčů. Avšak ve druhé půli jsme polevili a aktivitu převzali domácí, kteří mohli ještě v poslední minutě srovnat. Výraznou oporou týmu byl zkušený Martin Nademlejnský.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - K. Liška [-] (64. F. Bloch [-] ) , F. Řežábek [-] (70. J. Pekník [-] ) , J. Kalaš [-] , P. Macht [-] , J. Blažejovský [-] (67. J. Chabr [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , D. Vojta [-] , M. Primas [-]

SK Petřín Plzeň B
V. Šulc [-] - J. Ledvina [-] (75. M. Brácha [-] ) , M. Nademlejnský [-] , D. Voves [-] , A. Rada [-] (62. Š. Mertl [-] ) , T. Koudele [-] , P. Škarda [-] , M. Štefl [-] , M. Lávička [-] , M. Kordík [-] , A. Kohout [-]

ŽK: 25. M. Primas , 82. F. Bloch - 33. M. Nademlejnský , 81. M. Štefl , 84. M. Kordík .
Hráči zápasu: J. Kalaš - M. Nademlejnský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - MIČAN Jan, JIRSA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: David Kroc
Tip experta: výhra hostů

Domácí se sice budou snažit hosty potrápit, ale mladíci z Petřína budou mít převahu a vyhrají o 3 a více branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů