4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek se rozstřílel až ve druhé půli


Branky


16

V početném zastoupení týmů z klatovska v 1.A třídě se utkali další představitelé tohoto okresu, když Mochtín přijel bojovat o body do Hrádku u Sušice. Ovšem místo třech bodů si po nevýrazném výkonu odvezl čtyři obdržené branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od vápna k vápnu

První poločas byl z obou stran dosti opatrný a hra se přelévala vesměs mezi šetnáctkmi, bez výrazného zakončení. Více měli míč u kopaček domácí, ale ti si kromě standardních situací, ale ani z těchto výhod nevyplynulo nic zajímavého. A tak se do šaten odcházelo za stavu 0:0.

Čtyři branky za poločas a tři body doma

Po přestávce se hrádečtí do hostů zakousli s větší vervou a už v 50. minutě se trefil střelec Kočí. Domácí se uklidnují a dál okupují území hostujícího Mochtína, když jejich útočnou hru ordinuje středopolař Libor Kutil. V 70. minutě se na druhé straně k ojedinělé a zřejmě největší šanci Mochtína, dostává Velek, ale správný čas na zakončení prováhal a následně je jeho střela domácí obranou zblokována. Na to odpověděli v závěru domácí, když se v poslední patnáctiminutovce dvakrát, v rozmezí 2 minut, Matějka a na konečný stav 4:0 upravil skóre střelec první branky, Kočí. Domácí kulisa byla jistě s výsledkem nad míru spokojena, pro hosty to ale byla jistě hodně studená sprcha před závěrečným hvizdem rozhodčího Pressla. Hráčem utkání byl zvolen středopolař Libor Kutil, který díky své aktivitě přispěl ke vstřeleným brankám svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, trenér domácích: První poločas jsme drželi více míč, byli jsme však pomalí, a proto nebyly žádné výrazné akce. K tomu jsme si něco řekli v kabině a od prvních minut druhé půle to začali plnit. Chtěl bych poděkovat mladým hráčům, kteří zaskočili za chybějící lidi ze základu. Odvedli výbornou práci.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Zápas se nám v Hrádku vůbec nepovedl. Po nevýrazném prvním poločase jsme ve druhé půli dostali i po individuálních chybách 4 branky a odjeli tak s debaklem.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Gajdečka [-] (85. P. Buchsbaum [-] ) , J. Pojar [-] - J. Brabec [-] , A. Štěpán [-] , T. Matějka [-] , L. Kutil [-] , J. Brabec [-] , L. Šoural [-] - J. Kutil [-] (89. T. Adamec [-] ) , R. Kočí [-] -

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - V. Pretzelmayer [-] , P. Staněk [-] (79. S. Spasov [-] ) , J. Osvald [-] (63. M. Kapusta [-] ) , T. Vichr [-] , J. Dolejš [-] , T. Velek [-] , S. Strejc [-] (60. D. Gajdušek [-] ) , J. Čeleda [-] (73. J. Šafránek [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-]

ŽK: 67. Š. Gajdečka , 74. J. Kutil - 48. T. Vichr , 76. D. Gajdušek .
Hráči zápasu: L. Kutil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pressl Václav - MAREK Pavel, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: David Kroc
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Hrádek i díky domácímu prostředí o gól vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů