T. Velek 30.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín byl lepší, hosty však v závěru podržel Šatra


Branky


16

Při případné výhře domácích, se mohl Mochtín bodově dotáhnout na hosty z Košutky, ale nakonec získali pouze jediný bod...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí určovali tempo, až na jeden kolaps

Domácí hráči do utkání vstoupili s vervou, že z něj chtějí vytěžit co nejvíc. Hosté byli očividně dosti zaskočení, protože celou čtvrthodinu hry jen odkopávali míče za své poloviny, ve snaze ubránit se výpadům domácích. Domácí si však jednu z ojedinělých průnikových přihrávek nepohlídali, k míči se dostal hostující Pekník a ten tváří v tvář brankáři Blahníkovi nezaváhal. Domácí to nepoložilo. Hráči věděli, že dosud byli lepším týmem a ve stejném duchu také pokračovali. Srovnání však přišlo až ve 30. minutě, kdy po rychlém autovém vhazování a přihrávce Zbyňka Smolíka, před hostujícím brankářem Šatrou nekompromisně zakončoval Velek. O 3 minuty později však musel ze hry odstoupit dosud nejvýraznější osobnost na hřišti, Zbyněk Smolík a domácí tak už podruhé v krátké době museli pro zranění hráčů střídat. Do konce poločasu se pokoušel hostujícího brankáře překonal Dolejš, ale nezamířil přesně.

Tlak Mochtína sílil, ale Šatra v bráně čaroval

Po přestávce pokračuje Mochtín ve své ofenzivní hře, ze které však neplynou žádné užitky. Domácím chybí větší klid v zakončení a v situacích jeden na jednoho hosty několika výbornými zákroky podrřel brankář Šatra. Dle slov předsedy TJ Mochtín, si domácí vytvořili gólových šancí na tři zápasy. A ono tomu vážně tak bylo. V průměru každých 5 minut druhé půle se z hlediště ozývaly výkřiky zmaru a proklínání. Ale domácím nebylo přáno, a tak došlo na penalty.

Šatra pokračoval ve výborném výkonu a zajistil Košutce druhý bod

V první sérii se ani jeden z exekutorů nemýlil, změna však nastala v té druhé a třetí, když se dvakrát blískl Šatra a čtvrtému kopajícímu z jeho týmu už stačilo jen potvrdit druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Naše chlapi hostili doma silnou Košutku, se kterou má v 1.A třídě vyrovnanou bodovou bilanci, doma s ní ale zatím mockrát body neztratilo. I tentokráte se hrál oboustranně pěkný kombinační fotbal, ale na šance byl Mochtín o hodně lepší. Bohužel, v koncovce se našim hráčům nedařilo, hosté si po remíze 1:1 a vítězství v penaltách odvezli z Mochtína 2 cenné body. Škoda jich, měly zůstat doma!

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč hostů: Domácí nás od začátku utkání přehrávali a my se těžko dostávali dopředu. Podařilo se nám vstřelit rychlou branku, ale nic dalšího vážnějšího jsme si nevytvořili. Vzadu nás hodně podržel brankář Šatra, který když už propadl, byl na brankové čáře zastoupen Machtem. Domácím se v prvním poločase zranil velmi výrazný hráč, Zbyněk Smolík, který do té doby určoval tempo hry. Myslím, že s ním v poli by nás potrápili o něco víc.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Žiak [-] , T. Vichr [-] , J. Šafránek [-] , J. Bejvl [-] , Z. Smolík [-] (33. V. Pretzelmayer [-] ) , T. Velek [-] , D. Gajdušek [-] , S. Strejc [-] , J. Čeleda [-] (29. M. Kapusta [-] ) , J. Dolejš [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - K. Liška [-] , F. Řežábek [-] (71. J. Pekník [-] ) , J. Kalaš [-] (79. F. Bloch [-] ) , P. Macht [-] (69. J. Chabr [-] ) , D. Triner [-] (69. J. Blažejovský [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , M. Pitule [-] , M. Primas [-]

ŽK: 7. K. Liška , 65. M. Primas , 87. J. Chabr .
Hráči zápasu: Z. Smolík - F. Šatra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - BÍNA Roman, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že na kvalitně připravené hrací ploše dokáží hosté hrát líbivý a efektivní fotbal, takže očekávám hodně gólů a nakonec vítězství hostů z Košutky.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích