D. Kroc 64.
D. Kroc 71.
2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby v Rokycanech rozhodovaly penalty!


Branky


64. D. Kroc , 71. D. Kroc - 54. F. Polášek , 66. M. Krč
16

Před samotným zápasem proběhlo slavnostní poděkování dvěma bývalým hráčům FC Rokycany, kteří od začátku nové sezóny postupně přestoupili do Radnic. Jedná se o bratry Pavla a Lukáše Aubrechtovi. Radnice mimo jiné v současné době trénuje jejich otec, Pavel Aubrecht st., který v minulosti v Rokycanech taktéž působil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenziva Radnic

Po úvodní slavnostní děkovačce byli u rozehrávky domácí. Hra byla od prvních minut zajímavá, vesměs však na bránu hostí. Radničtí se pokoušeli hrozi spíše z rychlých protiútoků po křídlech a mnohdy nebyli daleko od cíle. Ale většinu poločasu měli míč na kopačkách domácí. Snažili se dostávat za obranu jak kombinací, tak přehozením obrany. Nejvíce dělal hostům problémy rychlonohý Kroc a dobře centrující Ineman. Radnická defenziva však byla důsledná, tak jako od začátku sezóny - vždyť do tohoto utkání Radnice obdrželi pouze 3 branky. Centry a zakončení, které nepokryla hostující obranná zeď, kde tentokrát byli nejvíce vidět Rýdl s Krčem, pohotově pochytal brankář Volák, nebo dobře postavená branková konstrukce - to když nebezpečným centr ze standardní situace z pravé strany orazítkovali vzdálenější tyč. Poločas skončil nerozhodně 0:0, ale 251 přítomných diváků se jistě nenudilo - což byla největší návštěva 7. kola.

Gólové hody na obou stranách

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří se začali více dostávat do šancí a vytvářeli si i více příležitostí ze standardních situací. Po jedné z nich se v v 54. minutě dostak k zakončení Polášek a Radnice vedli na půdě favorita soutěže 0:1. Hosté nijak nepolevili, stále důsledně bránili útočné výpady domácích a snažili se kombinací dostat do brankoviště soupeře. Svoboda v 64. minutě na pravé straně vybojoval další rohový kop pro Radnice, ke kterému se postavil Spěváček. Centr dokázali obránci tečovat na druhou stranu brankoviště, kde pohotově z otočky centroval Polášek a hlavou v rozestoupené obraně navyšoval vedení Krč. Dvoubrankové vedení hostům však dlouho nevydrželo. V 66. minutě pokoušeli rychlým nákopem rokycanští rozběhnout Kroce, na rychlý míč mimo brankoviště vyběhl i hostující brankář, ale byl tam pozdě. Kroc jej obhodil a do prázdné branky korigoval na 1:2 (rozhodčí do zápisu o utkání chybně prohodili časy těchto dvou vstřelených branek; pozn. redakce). Hra přidávala na důrazu v osobních soubojích to vřelo. Byl to boj o každý metr na hřišti, divákům byl nabídnut pohledný fotbal. Ke konci utkání měli více ze hry hosté a domácí hrozili jen z protiútoků. Jeden z nich se jim v 71. minutě vydařil, když obraně na praé straně opět utekl Kroc a nedal brankáři v samostatném nájezdu šanci. Hosté chtěli ze zápasu vytěžit více, než domácí, ale rokycanská obrana již další kolaps nepřipustila a tak museli o utkání rozhodnout pokutové kopy.

Rokycanští třikrát nedali, Radnice berou druhý bod

První série pokutových kopů proběhl úspěšně pro oba celky. Ve druhé sérii se do vedení dostali radničtí, když hostující brankář dobře vystihl směr střely. Ve třetí sérii se vedení navýšilo už na 1:3 - domácí exekutor netrefil zařízení. Ve čtvrté sérii se netrefili hosté a domácí snížili na 2:3. V poslední sérii se jako první k míči postavil domácí Ineman, který však vysoko přestřelil a druhý bod tak rokycanští poslali na sever okresu.

 

 

Fotografie z utkání redakci poskytla paní Jana Moulisová

 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér domácích: Od nás to nebyla hra, jakou bych si představoval a po závěrečném hvizdu rozhodčího beru jeden bod jako výhru, a to i díky Davidu Krocovi, který zápas srovnal.

TJ Sokol Radnice
David Fuksa, vedoucí mužstva hostů: Zápas s lídrem tabulky byl z obou stran opatrný. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Nám se v druhém poločase podařilo využít dvou skulinek v soupeřově obraně. Je velká škoda, že jsme vedení 2:0 neudrželi dlouho. Rychlonohý Kroc dokázal z brejků srovnat. Penaltový rozstřel už byl v naší režii a hráči si za výkon a bojovnost zaslouží absolutorium. Musím poděkovat i našim skvělým fanouškům za podporu, které si moc vážíme.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - T. Pliml [-] , M. Kužma [-] , J. Ječmen [-] (86. B. Vašíček [-] ) , J. Klír [-] , M. Chmelíř [-] , F. Stejskal [-] (61. O. Varga [-] ) , M. Černý [-] (60. J. Řapek [-] ) , D. Kroc [-] , J. Lev [-] , M. Ineman [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , M. Krč [-] , F. Polášek [-] , P. Valenta [-] - L. Aubrecht [-] , M. Spěváček [-] , J. Esterka [-] , M. Svoboda [-] (75. J. Vitouš [-] ) - P. Aubrecht [-] , M. Habr [-] -

ŽK: 69. J. Esterka .
Hráči zápasu: D. Kroc - F. Polášek .
Počet diváků: 251. Rozhodčí: Rubáš Jakub - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

Každá série musí jednou skončit a hosté se budou určitě snažit, aby to byli právě oni, kdo rokycanskou vítěznou sérii ukončí. Myslím si, že se jim to jen těsně nepovede a domácí o gól zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích