1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kaznějově rozhodla jediná branka


Branky


15

Do Kaznějova přijel Svatobor bez avizované indispozice Radka Kočího a nikdo jiný se jeho role zakončovatele nezhostil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaznějov hraje tvrdě a začal od prvních minut

O Kaznějovu je známo snad každému týmu Plzeňského kraje, že hraje hodně tvrdý a silový fotbal. Toto taky domácí celek od prvních minut potvrzoval, když dával hostům najevo, do jakého přostředí přijeli. Ale hosté z Hrádku si to nenechávali líbit a namísto fotbalu se spíše hrála kopaná. Do poločasu to bylo 2:2 na žluté karty a míč byl téměř více ve vzduchu a uprostřed hřiště, než na zemi, případně v ohrožení brankovišť. Nikterak líbivý fotbal nepřinesl žádnou vážnější situaci.

Nedáš, dostaneš

Po přestávce se hra nikterak neuklidnila a tak agresivní hra pokračovala na obou stranách. Domácí nabývali na převaze a hrádečtí se zodpovědně bránili standardním situacím, ze kterých domácí nejvíce hrozili. Hosté se snažili využívat protiútoků. Zhruba v 65. minutě se k největší šnci hostů dostal Matějka, který však neproměnil. O tři minuty později se to ale podařilo domácímu Vanešovi, který vstřelil jedinou branku utkání. Hosté ještě do konce zápasu několikrát pohrozili, ale bezvýsledně, a tak bylo skóre po závěrečném hvizdu 1:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář domácích: Od začátku jsme chtěli být aktivnější a potvrdit naše postavení v tabulce. Bohužel se nám v první půli nedařilo dostávat míče před branku, a když už se to povedlo, nedokázali jsme přesně zakončit. Do té druhé jsme naštěstí vstoupili lépe a po několika slibných akcích se nám povedlo skórovat. Soupeř ještě dokázal několikrát nebezpečně zahrozit, ale nakonec jsme to zvládli a konečně si připsali výhru na domácím hřišti.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, trenér hostů: Do Kaznějova jsme jeli oslabení, včetně chybějícího Kočího. Myslím, že jeho důraz vepředu chyběl. Domácí hrají hodně agresivně, až tvrdě a naši kluci se hrou nechali unést. Nakonec jsme měli dokonce víc karet než domácí, což si myslím nebylo úplně spravedlivé. Hrozba byla vesměs ze standardních situací, ale ty jsme dokázali pokrýt. Bohužel jsme nevstřelili branku, kdežto soupeř ano. Myslím, že remíza by zápasu, vzhledem k pojetí hry, slušela více.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] (46. D. Vinkler [-] ) , M. Fedorco [-] (55. J. Hyneš [-] ) , F. Vaňourek [-] , J. Kopač [-] (89. J. Valenta [-] ) , M. Mareš [-] (86. M. Polívka [-] ) , O. Běhounek [-] (76. T. Jung [-] ) , V. Pícl [-] , R. Švátora [-] , T. Vaneš [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Pojar [-] , P. Nový [-] , Š. Gajdečka [-] - L. Kutil [-] , L. Šoural [-] , J. Brabec [-] , T. Matějka [-] (75. J. Brabec [-] ) , J. Skuhra [-] , A. Štěpán [-] (81. M. Brabec [-] ) - J. Skála [-] (33. J. Kutil [-] )

ŽK: 20. J. Kopač , 35. V. Pícl , 49. R. Švátora - 22. J. Brabec , 57. Š. Gajdečka , 69. J. Pojar , 73. V. Ryba , 80. J. Skuhra .
Hráči zápasu: T. Vaneš .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - RUDA Daniel, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

I přes to, že naše výkony na domácím hřišti nejsou takové, jaké bychom si představovali, věřím, že to konečně zlomíme a vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích