J. Lavička 22. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kralovicích se třikrát červenalo, z toho jednou na střídačku hostů


Branky


16

Starý Plzenec ještě naplno nebodoval a do Kralovic přijel s touhou to napravit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro domácí - jediná jejich branka

Oba týmy vstoupili do utkání s velkým nasazením a z počátku měli více ze hry domácí. Oťukávali soupeře, až se ve 22. minutě proti pravidlm ve vlastním pokutovém území provinil hostující Vladimír Brejcha, za což obdržel žlutou kartu a domácí měli výhodu penalty. k té se postavil Lavička, který jí bezpečně proměnil. Vedení si domácí do druhého poločasu nepřenesli, jelikož ve 38. minutě se prosadil Menšík, který tak zaslouženě srovnal průběh utkání na 1:1. S tímto výsledkem se také odcházelo do šaten.

Poprvé v této sezóně, červená i směrem na střídačku

Ve druhém poločase začali lépe hosté. Ti se v 55. minutě dožadovali odpískání pokutového kopu za nebezpečný zákrok. Nutno podotknout, za celkem podobný zákrok hlavní sudí nařídil penaltu v prvním poločase proti hostům. Ale hosté neuspěli, což neunesl brankář Slováček, který za následné urážky směrem k rozhodčím musel předčasně do sprch a na jeho místo se ze hry přesunul Menšík. Hosté tak dohrávali v deseti, ale na jejich výkonu to nebylo vůbec znát. Hráli velice týmově a v 63. minutě navíc vstřelil vedoucí branku Havlíček. Domácí se pokoušeli o srovnání, ale do konce zápasu se jim to nepodařilo. V 77. minutě za další protesty směrem k rozhodnutím sudího obdržel červenou kartu hostující Fuja, který však byl do té doby stále na lavičce, tedy mu bylo zamítnuto případné nastoupení do hry a musel se odebrat ze hřiště. Hosté do konce utání stav 1:2 udrželi a v závěru si za faul a druhou žlutou kartu šel odpočinout do kabiny domácí Chvosta - snad mu bylo hostů líto a chtěl vyrovnat síly na hřišti.

Starý Plzenec tak poprvé bere všechny tři body a odlepuje se ode dna tabulky. 



Ohlasy k zápasu



SK Starý Plzenec
Martin Košťál, hráč hostů: V Kralovicích už jsme chtěli naplno uspět, což se nám podařilo. Ale nebyl to jednoduchý zápas a rozhodčí nám, podle mého názoru, svými špatnými rozhodnutími taktéž moc nepomohl. Poté se do utkání vložily emoce začalo se červenat. Naštěstí jsme si utkání pohlídali a v deseti jsme podali týmový výkon.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - T. Běhounek [-] , J. Lavička [-] , M. Chvosta [-] , O. Dušička [-] , J. Vlk [-] , P. Koča [-] (85. J. Koča [-] ) , M. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] (67. D. Hyneš [-] ) , P. Bulín [-] (67. M. Horyna [-] ) , M. Bulín [-]

SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Mašek [-] , P. Menšík [-] , J. Kuncendörfer [-] , O. Havlíček [-] , M. Košťál [-] , J. Bauer [-] (90. P. Batěk [-] ) , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-]

ŽK: 68. M. Chvosta - 22. V. Brejcha , 33. O. Havlíček . ČK: 87. M. Chvosta - 56. Z. Slováček , 77. T. Fuja .
Hráči zápasu: O. Havlíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brůha Radek - MAREK Pavel, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

Ani jednomu z těchto týmů záčatek sezony asi nevyšel podle jejich přestav a plzenečtí by rádi konečně uspěli a poprvé v sezoně si zapsali kompletní bodový zisk. Z vlastní zkušenosti ale vím, že z Kralovic se body snadno nevozí a nepovede se to ani Starému Plzenci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích