1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavní sudí v Lubech nedopískal


Branky


16

Do Klatov přijeli pro další body, poslední domácí výhře, hráči z Bělé. I přes výborný výkon odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas zahozených šancí

Jediný zástupce domažlického fotbalu v 1.A třídě chtěl uspět na půdě Klatovických TJ Start Luby. A jejich hra tomu v prvním poločase nasvědčovala. Domácí se horko-těžko dostávali za polovinu hřiště, natož aby ohrozili branku soupeře. Bohužel, hosté své obrovské příležitosti trestuhodně zahazovali a kdyby bylo skóre po první polovině zápasu 0:3, nikdo by nemohl namítat. Nicméně se tak nedělo a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Hlavní sudí odstoupil, s praporkem se na čáru postavil divák

V průběhu přestávky si přítomní diváci vyslechli z reproduktorů komentátora utkání žádost, repsektive prosbu od přítomných rozhodčích, zda by jim některý z přítomných diváků mohl být nápomocen. Některým přítomným to možná přišlo vtipné, ale ze zdravotních důvodů musel odstoupit hlavní sudí, Lukáš Jirsa, kterého s píšťalkou nahradil předtím čárový rozhodčí Martin Havránek. Na postranní čáru, na polovinu hostů, se tak na místo Martina Havránka postavil mladý rozhodčí z klatovska, Ondřej Kaiser, který byl v hledišti původně jen jako divák.

Druhý poločas pokračoval v duchu toho prvního. Hosté se snažili vstřelit branku, ale troskotali na nepřesnosti v zakončení. Ani od tyčí se za brankovou čáru nic neodrazilo. Zoufalství a zmar dokonal před koncem utkání únik domácího Nešpora, který zajistil domácím tři body ojedinělou šancí zápasu. Hosté ještě směrem k "novému sudímu" protestovali, že střelec branky stál v době přihrávky v nedovoleném postavení, ale nikterak nepochodili. Srovnat se hostům už nepodařilo, a tak odjížděli z Klatov bez bodů.

 

Zeptali jsme se rozhodčího Martina Havránka blíže k celé situaci, kolem střídání sudích:

Lukáš si během prvního poločasu nešikovně hnul se zády a nebyl schopen kvalitně utkání dopískat. Požádal mne, abych to za něj vzal. Rozhlasem pořadatele byli přítomní požádáni, zda by byl někdo ochoten druhý poločas odmávat a přihlásil se 18-ti letý Ondřej Kaiser, který na klatovsku dělá taktéž rozhodčího, za což jsme byli moc rádi. A odmával to výborně. Pokud bych se mohl vyjádřit k celé hře, tak byli jednoznačně lepší hosté, bohužel neproměnili spoustu šancí a v závěru inkasovali. Někdy prostě fotbal nemá logiku, zejména pak, když prohraje lepší tým. Myslím, že pokud budou hrát tak, jak dosud hrají, brzy budou obírat o body většinu týmů celé soutěže.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: Pro nás opět smolný zápas. Byli jsme ve všem jasně lepší, ale neproměnili jsme své šance. Asi nám chybí střelec s chladnou hlavou. Nevím, jak by se situace kolem obdržené branky řešila, kdyby se nestřídali rozhodčí, ale z našeho pohledu si myslíme, že se jednalo o ofsajdové postavení, kterého si nový rozhodčí nevšiml.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Schweigl [-] - J. Nešpor [-] , A. Čížek [-] , J. Skýpala [-] (63. J. Holý [-] ) , P. Kvítek [-] (90. K. Šleis [-] ) , M. Vejskal [-] , J. Cole [-] , V. Koželuh [-] , T. Votava [-] , T. Bureš [-] , M. Šůs [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] , M. Bořil [-] , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , R. Ebenhöh [-] (68. P. Horák [-] ) , M. Černý [-] , L. Černý [-] (75. J. Malý [-] ) , P. Jarina [-] (70. V. Landrgott [-] ) , M. Blacký [-]

ŽK: 68. A. Čížek , 75. V. Koželuh - 11. P. Jarina , 82. M. Šinál . ČK: 90. M. Šinál .
Hráči zápasu: J. Nešpor .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - HAVRÁNEK Martin, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

Podle mě tohle bude vyrovnaný zápas, ale o chlup lepší budou podle mě domácí a utkání vyhrají tím nejtěsnějším možným rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích