2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle remizovala se Sušicí, hosté penalty zvládli lépe


Branky


16

Cesta napříč celým krajem a umělá tráva. To čekalo hosty ze Sušice. Jak se s tím hosté popasovali?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Ač možná s cestovatelským handicapem, vkročili do zápasu lépe hosté. Sušický Kramár utíkal sám na brankáře, ale Šindelář jeho pokus vyrazil nad bránu. O chvíli později zahodil obdobnou šanci patnáctiletý Míčka. Zápas moc atraktivity nepobral, míč létal více vzduchem a chyběla i nepřesnost v nahrávce. Přesto se hosté dočkali první branky utkání, když se ve 30. minutě po úniku za obranou, prosadil Vašák. Ten si poradil jak s obranou, tak s brankářem domácích a uklízel do prázdné branky. Za stavu 0:1 poločas skončil, jelikož se do přestávky už nic vážného nepřihodilo.

Žihle svůj obrat nepohlídala

Hráči Žihle vstoupili do druhého poločasu aktivněji a už po 2. minutách se po pěkné sólové akci prosadil Brož a bylo to 1:1. Domácí toto nakoplo a začali si vytvářet zajímavé příležitosti. Do brankoviště hostů létal jeden centr za druhým, až si jeden z nich, který mířil z kopačky Ondřeje Čapka, nešťastně tečoval do vlastní sítě střelec úvodní branky, Vašák. Za hosty byl nejvíce aktivní mladičk Míčka, který se dostal po nedůrazném bránění rohového kopu u soupeřovi brány, k míči a tvrdou ranou propálil vše před sebou. V 67. minutě zak hosté srovnali na 2:2 a tento výsledek se, i přes více šancí hostů, nezměnil. Ve velkých šancích se neprosadili například Kramár a Catalin, a tak se šlo na penaltové kopy. 

Penalty dopadly lépe pro hosty

Po penaltovém rozstřelu se radovali hosté, když hostující brankář Brož v poslední sérii ne moc dobře kopnutou střelu lapil a s konečným stavem pokutových kopů 3:4 mohli hosté oslavovat druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér domácích: Soupeři měli v závěru více šancí, asi tedy druhý bod zasloužený. Jinak celkem vyrovnaná hra, i když jsme dostali branky po vlastních chybách a nedůrazu. Představoval bych si od nás více bojovnosti.

TJ Sušice
Martin Kalný, hráč hostů: Celé utkání bylo těžké po psychické stránce. Myslím, že se hlavní sudí asi špatně vyspal, ale my jsme to zvládli. Děkujeme fanouškovi, Jakubu Tučkovi, který s námi takovou dálku cestoval a v hledišti podporoval.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Šindelář [-] - J. Sefzig [-] , P. Pfeifer [-] , J. Šafár [-] , L. Milan [-] (46. V. Churavý [-] ) , L. Brož [-] , J. Brož [-] , O. Čapek [-] (84. M. Morgenstern [-] ) , J. Čapek [-] , R. Otcovský [-] , T. Přibyl [-]

TJ Sušice
M. Brož [-] - C. Faraon [-] , O. Míčka [-] , D. Vašák [-] , T. Klíma [-] , Š. Tuček [-] , M. Kramár [-] (85. P. Švec [-] ) , V. Klíma [-] , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] , O. Skrbek [-] (64. P. Hubáček [-] )

ŽK: 45. P. Pfeifer , 89. T. Přibyl - 35. O. Skrbek , 38. T. Klíma .
Hráči zápasu: O. Míčka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - SLADKÝ Stanislav, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: remíza

Souboj dvou týmů, které jsou na tom v tabulce velmi podobně, takže stav utkání bude po základní hrací době nerozhodný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích