3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice drží domácí neporazitelnost


Branky


17

Zkušené Luby přijely do Radnic, které se těší nejlepší obranou soutéže. Odjely s prázdnou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance domácích mohly mrzet

Už v první minutě utkání se před brankou hostí objevil Paleček, který dorážel vyražený míč, avšak místo rozjásání ochozů trefil jen ležícího brakáře Hromadu. Následovaly další šance domácích, ale nikdo ze střílejících nezamířil přesně. Na druhé straně hosté hrozili ze standartních situací, které pokud nesebrala obrana domácích, zlikvidoval brankář Volák. Dlouho se čekalo na úvodní branku, o kterou se až ve 35. minutě postaral Esterka. Ten srozehrál se Spěváčkem roh na krátko a stříleným centrem na přední tyč trefil obránce hostů, od kterého se míč odrazil do sítě. Do přestávky se podařilo pouze Palečkovi získat žlutou kartu za faul, ale z následného přímého kopu se nic neurodilo.

Lukáš Aubrecht se ve svém prvním utkání za Radnice prosadil

Druhý poločas byl plný důrazných soubojů, ale více ze hry měli domácí. Poctivě bránili a hledali skulinky mezi soupeřovými beky. Nedařily se postupné útoky a tak se domácí snažili prosadit díky rychlým brejkům. V 68. minutě se za obranou, na hraně ofsajdového postavení, objevil Pavel Aubrecht, který se dobře rozhlédl a napravo našel rozběhnutého Spěváčka. Ten následně uklidil míč ke vzdálenější tyči. Často přerušovaná hra ústila ve slovní potyčky jak mezi hráči, tak směrem k rozhodčím a jejich řízení hry. Domácí se nenechali rozhodit a důsledně bránili následující tlak lubských. Před koncem zápasu se nalevo uvolnil Lukáš Aubrech, který si posunul míč doprostřed a z 20 metrů poslal míč k pravé tyči Hromadovy branky. Vstřelenou brankou tak okořenil svůj debutový start v radnickém dresu, po příchodu z Rokycan. V posledních minutách ještě došlo k nedovolenému zákroku domácí obrany ve velkém vápně, za který rozhodčí nařídil penaltový kop - avšak po signalizaci pomezního a následné porady toto rozhodnutí odvolal, jelikož faulu předcházelo nedovolené postavení hostujícího útočníka. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Petr Janata, předseda oddílu fotbalu domácích:: Po předchozích domácích skvělých zápasech jsme čekali opět velkou návštěvnost. Jsem moc rád, že se klukům podařilo udržet domácí neporazitelnost a vyhrát toto velmi těžké utkání. Troufnu si říci, že po Košutce to byl druhý nejtěžší zápas, který naši v 1.A třídě absolvovali. Jistě nás to posílí do dalších bojů. Samozřejmě děkuji divákům za návštěvu.

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér hostů:: Pouze stručně... První branku jsme si tam naflákali sami. U druhého gólu mám pocit, že se jednalo o ofsajd, ale blíže bych to nekomentoval. Nemyslím, že se to dnes rozhodčím povedlo. Nicméně domácím gratuluji k důležitým bodům.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , F. Polášek [-] , D. Rýdl [-] , M. Svoboda [-] - L. Aubrecht [-] , J. Esterka [-] (88. L. Koffer [-] ) , M. Spěváček [-] , L. Paleček [-] (66. R. Štěpánek [-] ) - P. Aubrecht [-] (89. P. Švajcr [-] ) , V. Kvasnička [-] (17. V. Melich [-] )

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - J. Nešpor [-] (88. H. Pikhart [-] ) , A. Čížek [-] , J. Skýpala [-] , P. Kvítek [-] (88. M. Červený [-] ) , M. Vejskal [-] , J. Holý [-] (72. L. Janda [-] ) , V. Koželuh [-] , T. Votava [-] , J. Štastný [-] , M. Šůs [-]

ŽK: 44. L. Paleček - 53. J. Nešpor , 60. V. Koželuh , 90. M. Vejskal .
Hráči zápasu: L. Aubrecht .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - RUDA Daniel, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra domácích

V Lubech se pravděpodobně řeší podobná krize, jako u nás v Sušici s výsledky tomu nasvědčujícími. Věřím spíše domácím. Můj tip - 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích