2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice vyhrály na penalty


Branky


17

Vyrovnaná hra po celé utkání nemohla skončit jinak. V rozstřelu měli více štěstí domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Od úvodního hvizdu oba týmy doprovázely nepřesnosti, které měly za následek minimum vytvořených šancí. Až v závěru utkání měli domácí delší sérii rohových kopů, ze kterých však, naštěstí pro hosty, žádnou branku nevstřelili. Do kabin se tak po nezajímavém prvním poločase odcházelo za bezbrankového stavu.

Zkušenosti zařídily penalty

Druhé dění bylo celkem svižnější, zejména od domácích, kteří začali své soupeře častěji presovat. Z jedné situace se po nedorozumění v obraně Svéradic k míči dostal domácí Klíma, který už se zakončením neměl problém. Hra se přelévala ze strany na stranu a ve velmi velké šanci se sám před domácím brankářem objevil Kába, bohužel neproměnil. V závěru si Jiřinec všiml vystoupivšího brankáře Brože na velkém vápně a zhruba ze 40 metrů jej zkušeně přehodil. Do závěrečného hvizdu se již nic nestalo a tak se šlo na penalty.

Kopalo se 14x

Rozstřel začal lépe pro Sušice, jelikož hned v první sérii hosté neproměnili. Ve čtvrté sérii toto zaváhání napravil brankář Soukup, který penaltu chytil. Jelikož nebylo po 5. sérii rozhodnuto, kopalo se dál. Bohužel pro Svéradice, Klas vysoko přestřelil a tak druhý bod zůstal u domácích.



Ohlasy k zápasu



FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér hostů:: Hra byla plná nepřesností oba týmy se minimálně dostávali do šancí. Díky zkušenostem můžeme poděkovat Michalu Jiřincovi, který zařídil alespoň bod. Remíza je pro oba týmy spravedlivá, penaltový rozstřel je už jen loterie, kterou domácí zvládli lépe.



Sestavy


TJ Sušice
M. Brož [-] - P. Vinický [-] (76. C. Faraon [-] ) , O. Míčka [-] , M. Budil [-] , T. Klíma [-] , Š. Tuček [-] (85. P. Hubáček [-] ) , M. Kramár [-] (89. P. Hrubec [-] ) , V. Klíma [-] (85. J. Krištof [-] ) , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] , O. Skrbek [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - M. Doležal [-] , R. Kába [-] , M. Jiřinec [-] , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] , M. Petrášek [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-] , L. Pícka [-]

ŽK: 62. O. Skrbek - 81. D. Klas , 86. M. Jiřinec .
Hráči zápasu: M. Jiřinec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Marek Pavel - JIRSA Lukáš, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra domácích

Sice nám chybí pár hráčů, ale letos máme širší a vyrovnanější kádr než vloni. Těším se na pozápasovou atmosféru, 3 body a radost kluků! Můj tip - 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích