Hosté zaparkovali autobus a proměnili standartky


Branky


18

Na Košutce byl očekáván fyzicky náročný zápas, což se potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání Kaznějovské obrany, verze 1.0

Ač byl první poločas zajímavý na fyzická střetnutí, nikoliv moc na útočnou hru obou týmů. Košutečtí doslova od prvních minut obklíčili hosty na jejich polovině a bombardovali je centry a střelami, co to jen šlo. Nic však nedokázalo rozvlnit síť za dobře chytajícím Švambergem. Hosté zvolili taktiku hry spíš přenesením míče na Hrubého na hrotu, který jej podržel a následně s Fedorcem rozdával dál do protiútoků. Půle však skončila smírně 0:0.

Dobývání Kaznějovské obrany, verze 2.0

Dobývání ve druhé polovině hry pokračovalo, avšak bezvýsledně. Zato na druhé straně se děly věci! V 64. minutě před domácí šestnáctkou fauloval Rolko, který byl odměněn žlutou kartou a z následného přímého kopu se výborně trefil Tichý. Domácí nic nevzdávali, byli herně po celý zápas lepší, ale nedařilo se jim zakončení. Na druhé straně se do hry dostával nejvíce Fedorco, který dokázal po získání míče rozvinou pohledné fotbalové akce. Jedna z nich vyústila v závěru v další faul na žlutou kartu, kterou obdržel VojtaTichý se ani tentokrát nemýlil a pojistil výhru další pěknou střelou, na kterou domácí brankář nedosáhl.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč domácích: Kaznějov k nám přijel s taktikou, na kterou jsme nedokázali nic vymyslet. Důsledně bránili a odkopávali míče na vysokého Hrubého, který je vždy podržel k případnému protiútoku. Nedali jsme několik vyložených šancí, včetně netrefení prázdné branky. Bohužel jsme poté obdrželi pěkné branky z přímáků. Hodně šikovný byl u soupeřů Fedorco, který když se dostal k míči, dokázal vymyslet, co s ním.

FK Bohemia Kaznějov
Pitlík, trenér hostů:: Jeli jsme na Košutku oslabení o 9 hráčů a jeli jsme na Košutku spíše bránit. V tom nám výrazně pomohlo hřiště, které je tragické. Víceméně jsme celý zápas bránili, odkopávali jsme míče a se štěstím se dostali na dvěma přímým kopům, ze kterých jsme vsítili. Domácí se snažili kombinovat, ale na tom hřišti to nešlo. Vypíchnul bych výkony Fedorca, Švamberga a kapitána Pícla.



Místo: Plzeň - Košutka. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mazanec Marek - PRESSL Václav, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2019 23:14
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra domácích

Boj o každý metr na hřišti, ve kterém zvítězí fotbalovější Košutka. Tipuji o gól. Kaznějov navíc nezvládá zápasy morálně a často dohrává o deseti. Můj tip - 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích