Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice tentokrát venku nevyhrály


Branky


17

Kralovicím se doma nedaří, z venku však body vozí. Hrádek je však doma silný...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Kralovice do utkání vstoupili lépe. Snadněji si vytvářeli šance, ze kterých se v 11. minutě prosadil Koča. Domácím kombinace moc nevycházela, ale z ojedinělého útoku se prosadil navrálilec po zranění, Kočí, který tak ve 23. minutě srovnával na 1:1. Míč však stále víc drželi hosté a domácí obrana měla co dělat, aby neinkasovala hned několikrát. Před přestavkou se za hosty prosadil Kulhánek a domácí tak se svěšenými hlavami odcházeli do šatny za stavu 1:2.

Domácí jak vyměnění, obrat vedl Kočí

Po rozehrávce převzali otěže domácí a kralovičtí byli jejich změnou hry patřičně zaskočení. Ztěžka se dostávali na polovinu soupeře. Domácí si postupem času vytvořili několik zajímavých šancí, které během 12 minut proměnili postupně NovýMatějka Brabec... Dvakrát se jako asistent zapsal do statistik Kočí, který precizně organizoval celou útočnou hru domácích a v posledních minutách si při střídání vyslechl zaslouženého potlesku domácích fanoušků. Kralovice byly jak opařené a nedokázali odpovědět. Zápas tedy skončil 4:2 pro domácí, kteří se tímto v tabulce posunuli o několik pozic výše a mimojiné přeskočili i hosty z Kralovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, trenér domácích:: Jsem moc rád, že se nám po zranění vrátil Kočí, který nám na hřišti neskutečně pomohl. Soupeř v první polovině proměnil šance, my bohužel ne. O přestávce jsme si k tomu něco řekli a kluci začali plnit zadané pokyny. Hra se zlepšila, soupeře jsme přeběhali a zápas otočili. Celému týmu děkuji za super výkon.




Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - M. Brabec [-] (59. L. Šoural [-] ) , J. Pojar [-] , P. Nový [-] , Š. Gajdečka [-] - J. Brabec [-] (89. A. Štěpán [-] ) , T. Matějka [-] , J. Skuhra [-] , L. Kutil [-] - R. Kočí [-] (90. J. Skála [-] ) , J. Kutil [-] (82. J. Brabec [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - T. Běhounek [-] (74. M. Horyna [-] ) , J. Lavička [-] , M. Chvosta [-] , L. Sládek [-] (57. J. Koča [-] ) , J. Vlk [-] , P. Koča [-] , M. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] , P. Bulín [-] , M. Bulín [-]

ŽK: 17. L. Kutil , 31. J. Skuhra , 70. J. Brabec - 50. J. Vlk , 65. T. Běhounek , 77. P. Bulín .
Hráči zápasu: R. Kočí .
Místo: Hrádek u Sušice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pena Miroslav - DUDA Václav, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Kalný
Tip experta: remíza

Za mě remízový zápas. Domácí mají útočníky na vysoké úrovni, kteří se určitě prosadí. Hosté zase v posledním ročníku ukázali, že svou hrou mají na top pětku. Můj tip - 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů