Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Mochtíně dopadla lépe pro hosty


Branky


36. P. Staněk , 53. M. Kapusta , 72. J. Žiak , 77. J. Bejvl - 16. M. Špírek , 18. J. Krýsl , 35. D. Žáček , 44. I. Butnaru (p.) , 51. D. Žáček , 53. O. Chalupa
20

Do Mochtína i za deštivého počasí dorazila pěkná kulisa 180 diváků a měli se na co dívat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čadek šel do sprch ještě před pauzou

Mokré hřiště přálo již od prvních minut ofenzivnímu fotbalu na obou stranách, kde za zmínku stojí tvrdá střela, která orazítkovala tyč domácí svatyně. Útočná hra od začátku diváky bavila a první kdo rozvlnil síť byl po čtvrt hodince hostující Špírek. O pár minut později se po rohovém kopu nejvýše vyšplhal Krýsl a už to bylo 0:2 pro hosty. Domácím se nedaří gólově odpovědět, a tak po dalším rohu, ve 35. minutě navyšuje Žáček po pěkném signálu na 0:3. Mochtín to však nepoložilo, zvýšil obrátky a o minutu později se po rohovém kopu prosazuje Staněk – 1:3. A mohlo být veseleji, kdyby hostující brankář nevyškrábl daleký lob domácího Smolíka. Na druhou žlutou kartu záhy doplatil žichovický Čadek, a ještě před přestávkou svůj tým oslabuje. Před poločasem ještě hosty zachrání od inkasování pěkným zákrokem Kozlík, který na brankové čáře likviduje jistý gól. Ještě před koncem půle po skluzu domácího Smolíka padá hráč hostí a rozhodčí nařizuje penaltu, ale jak se říká „ta byla přísná“. Kapitán hostů, Butnaru, bezpečně proměňuje. Do šaten tedy za stavu 1:4.

 

Mochtín dohání, ale trestuhodně chybuje

Domácí chtěli s utkáním něco udělat. Ještě aby ne, vždyť hráli proti deseti a měli 45 minut času. Jenže to by si museli pohlídat další rohový kop, po kterém navyšují hosté, zásluhou Žáčka na 1:5. Po chybě v rozehrávce hostů snižuje Kapusta, ale vzápětí, chybují i domácí a Chalupa upravuje na 2:6. Mochtínští se nevzdávají, mají více ze hry, ale do konečného hvizdu dokáží po rohových kopech vstřelit pouze 2 branky, kdy se prosadili Žiak a Bejvl. Chybná rozehrávka a neuhlídané standartní situace, to jsou hlavní důvody prohry domácích.

 

AUTOR: JAKUB VOLÁK

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Sokol Mochtín:: Zápas se hrál za nepříjemného deště, ale před pěknou diváckou návštěvou. K vidění byl rychlý ofenzivní fotbal, který přinesl spoustu šancí na obou stranách a neuvěřitelných 10 branek. Více šancí měl sice Mochtín, ale hosté byli efektivnější v zakončení, odvezli si nakonec výhru 4:6. Zajímavostí bylo, že většina branek padla po standardních situacích, většinou po rohových kopech.

TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér hostů:: Do Mochtína jsme jeli s tím, že chceme přivézt nějaké body a hlavně střílet branky. Rychle jsme se dostali do tříbrankového vedení, ale bohužel přišlo brzké a hloupé vyloučení Petra Čadka. Naštěstí jsme do poločasu navýšili na 1:4. Soupeř v druhé půli chtěl jít více dopředu, vzadu tak otevíral skulinky, čehož jsme využili a navýšili postupně na 2:6. Vzadu jsme ale stihli ještě dvakrát chybovat a soupeř tak snížil na konečných 4:6. Za tři body jsme rádi, ale obdržet tolik branek celkem devalvuje naší trenérskou práci. Jinak jsem spokojen a myslím, že byli i diváci, kteří si na hřiště našli cestu.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - M. Kapusta [-] (65. J. Osvald [-] ) , Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , S. Strejc [-] (60. J. Šafránek [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - D. Staněk [-] , O. Chalupa [-] (90. L. Mourek [-] ) , J. Motl [-] , J. Krýsl [-] , Š. Říha [-] (83. D. Šperl [-] ) , M. Špírek [-] (75. P. Rojík [-] ) , I. Butnaru [-] , L. Černý [-] (44. R. Šiška [-] ) , D. Žáček [-] , P. Čadek [-]

ŽK: 65. T. Velek - 35. P. Čadek , 47. R. Šiška , 64. Š. Říha . ČK: 40. P. Čadek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - PETRŽELKA František, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů