2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice podržel výborný Soukup


Branky


20

Plný autobus fanoušků hostí přijel podpořit svůj tým. Bělský kotel však hostům nepomohl…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mládí versus zkušenosti

Když nováček soutěže z Bělé dorazil do Svéradic, domácí zavětřili, že následující utkání bude hodně těžké. Ještě aby ne… Sestava hostí je po mladičkém Petřínu, věkově druhá nejmladší parta celé soutěže, a i některé zkušené pětatřicátníky ze Svéradic mohlo napadnout, jak asi budou dopadat rychlostní souboje. A hosté svých předností hned od úvodního hvizdu využívali. Hráli přímočarý fotbal, kdy chtěli využít mladých rychlých nohou. Ale jako první udeřil domácí Chaloupka už po čtvrt hodině hry. Hosty, podporované svými fanoušky, to nijak nevykolejilo a převzali otěže utkání. Avšak bez kýženého výsledku v podobě vstřelené branky. Poločas končil za stavu 1:0 pro domácí, kteří si mnohdy i za cenu nedovolených zákroků kolem pokutového území, chránili svou svatyni.

Penalta se nedá jen špatně kopnout, ale i dobře chytit

Druhá půle začala, jak skončila první. Hosté tlačili na pilu a domácí se čím dál častěji museli bránit za hranicí pravidel. V 69. minutě na to doplatil Petrášek, který musel po druhé žluté do sprch. Tlak se zvyšoval a nedovolené zákroky se přesunuly i do pokutového území, kde se během druhého poločasu pískalo hned dvakrát. Ale ani jednu penaltu hosté neproměnili v branku. Ne že by byly špatně kopnuté, ale brankář Soukup předvedl dva výborné zákroky, které vyšperkoval do konce utkání ještě dvěma vychytanými úniky hostujících útočníků, a stal se tak ústřední postavou v domácích dresech. Domácí ještě v závěru utkání z ojedinělého útoku pojistili výhru, konkrétně opět Chaloupka a zápas tak skončil 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér domácích: Z Bělé k nám přijel kvalitní, mladý soupeř, který od prvních minut hrál přímočaře a využíval své rychlosti. Díky zkušenostem a přehledu jsme vstřelili úvodní branku a následně výborně, důsledně bránili. Bohužel byl ve druhé půli po druhé žluté vyloučen Petrášek, a tak jsme museli hru ještě více zatáhnout. Soupeř byl na koni, ale nedařilo se mu vstřelit branku. Navíc Michal Soukup výtečně vychytal dvě penalty i následující úniky soupeřů a my mohli výhru pojistit. Chtěl bych tímto pochválit celý tým, že pracoval jako jeden celek a bojovali do konce. Samozřejmě i hru soupeřů, kterým možná jen chyběla chladná hlava při zakončení, ale jistě potrápí nejeden tým z celé soutěže.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: Máme mladé kluky, kteří hrají pěkný fotbal, ale ztroskotali jsme na zakončení. Navíc, když máme možnost dvou penaltových kopů, nebo několika samostatných úniků – to by se mělo proměňovat. Bohužel tento zápas nevyšel a doufám, že se to zlepší, jistě na to máme. Myslím, že v tomto utkání vyhrály zkušenosti. Zkušení hráči jako Beránek, Chaloupka a další, výborně koordinovali hru, i při jejich oslabení. Zároveň musím pochválit naše kotelníky. Fanouškovská podpora byla úžasná, za to jim mockrát děkuji.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Beránek [-] , S. Makovec [-] , M. Jiřinec [-] (87. M. Doležal [-] ) , M. Hájek [-] (80. E. Bouše [-] ) , M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] , M. Petrášek [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
N. Nikolaev [-] - P. Jarina [-] (65. M. Bořil [-] ) , M. Tomášek [-] , J. Malý [-] , M. Blacký [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Černý [-] , J. Bočan [-] (53. L. Černý [-] ) , L. Sobolík [-]

Počet diváků: 204. Rozhodčí: Hessová Tereza - BOGDAN Gabriel, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů