2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pekník v Kralovicích odmítl penalty


Branky


19

Domácí vedli 1:0 i 2:1, jenomže závěr si nepohlídali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku v duchu fair-play

Již od prvních minut se oba mančafty prezentovaly pohlednou aktivní hrou. Ale obě branky dlouho odolávaly. Až ve 30. minutě napřáhl z velké dálky Běhounek a vymetl pavučiny v levé šibenici – brankář neměl šanci. Hosty obdržená branka neuzemnila a snažili se rychle o vyrovnání. To 2 minuty před koncem půle zařídil pěknou střelou Pekník. Celá první půle byla nejen fotbalově atraktivní, ale také, jak se říká, v duchu fair-play. Rozhodčí nemusel řešit žádný výrazný spor a přiznávající se hráči mu mnohdy práci ulehčili, což se přeneslo i do druhého dějství.

 

Remízový zápas rozhodl v závěru Tomáš Pekník

Hra byla velmi vyrovnaná, po celé utkání a přítomní diváci se museli hrou bavit. Dlouho se nedařilo, díky oběma brankářům, ani jednomu týmu změnit skóre. Toho se ale v 73. minutě ujal domácí Bulín, když dorážel brankářem Šatrou vytěsněnou střelu. Kralovicím však vedení dlouho nevydrželo, když za hosty srovnal parádní střelou do levého horního rohu branky Rolko. Zápas se chýlil k penaltovému rozstřelu, ale ty odmítl Pekník. Ten napravil Rolkův nepovedený pokus o zakončení a sám završil obrat ve prospěch Košutky.

 

AUTOR: JAKUB VOLÁK

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Martin Kůsa, fanoušek domácích: Do zápasu jsme vstoupili lépe. Bohužel v poslední možné minutě jsme po jinak pěkném výkonu obdrželi branku na 2:3, a tím zápas prohráli. Je to již naše třetí domácí prohra, což jistě všechny mrzí, ale venku se nám zatím daří, tak snad zvítězíme následující víkend v Hrádku.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán hostů: Utkání bylo velmi vyrovnané a pro diváka jistě pěkná podívaná. Oba týmy podaly velmi dobrý výkon, ale my měli v závěru více štěstí. Super výkon předvedl Pekník, který se navíc 2x trefil. Za soupeře bych vyzdvihl výkon středopolaře Běhounka.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Vlk [-] , P. Koča [-] , M. Kulhánek [-] , O. Dušička [-] , M. Kůsa [-] , P. Vrána [-] , P. Gažák [-] (51. L. Sládek [-] ) , M. Horyna [-] (71. J. Koča [-] ) , M. Bulín [-] , T. Běhounek [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - K. Liška [-] (86. J. Pekník [-] ) , J. Kalaš [-] (64. T. Krejčí [-] ) , P. Macht [-] , D. Triner [-] (67. J. Blažejovský [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] (71. J. Chabr [-] ) , J. Hemzáček [-] , D. Vojta [-] , M. Primas [-]

ŽK: 87. D. Vojta .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠTĚPÁN Zdeněk, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích