0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 15:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pod Radyní rozhodovaly penalty


Branky


19

"Ač soupeř neměl dosud ani bod, věděli jsme, že to nebude jednoduché utkání," hodnotil asistent trenéra hostů. A skutečně nebylo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý chvilku tahá pilku

Ano, i tak by se dal popsat první poločas klání mezi domácím Starým Plzencem a hosty z Radnic. Prvních 25 minut hry totiž měli více ze hry hosté, kteří zahrozili několika akcemi po křídlech, avšak bez důrazu v zakončení. Poté, jakoby se rozehráli i domácí, kteří vycítili šanci v nové sezóně konečně bodovat. Do konce půle se tak hra přelévala ze strany na stranu a vsítit se podařilo pouze domácímu Ulčovi, bohužel pro Plzenec, z nedovoleného postavení. Poločas tedy skončil bez branek.

 

Hra přitvrdila

Druhá půle navázala na tu první, zejména důrazem a bojovností o každý míč. Přibylo nedovolených zákroků a s tím i žlutých karet. Oba týmy se snažily vstřelit kýženou vedoucí branku, ale ani jednomu se to až do závěrečného hvizdu rozhodčího nepovedlo. Na konci zápasu měli víc ze hry domácí, ale bylo na jejich tvářích poznat, že minimálně bod berou. Snad je to nastartuje do dalších zápasů.

 

Penalty dopadly lépe pro hosty, když se jako jediný, v 5. sérii, netrefil jinak výborně hrající René Pata.

 

AUTOR: JAKUB VOLÁK



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Martin Košťál, kapitán domácích:: Potřebovali jsme se chytit, byli jsme před utkáním bez bodů, ale věděli jsme, že to bude těžký zápas. Chtěli jsme hrát zodpovědně odzadu, což se nám dařilo. Myslím, že jsme si vytvořili více šancí, než soupeř a ze zápasu mohlo být víc než jeden bod, ale jsme za něj rádi.

TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, asistent trenéra hostů: Ač soupeř neměl dosud ani bod, věděli jsme, že to nebude jednoduché utkání. Také proto, že nám ze sestavy vypadlo 7 hráčů. Do zápasu jsme však vstoupili lépe, ale vytvořené šance jsme v branky neproměnili. Ve druhém poločase byl lepší soupeř, ale ani ten své šance neproměnil. Penalty jsme zvládli lépe a všem hráčům bych rád poděkoval za přístup a bojovnost.



Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - J. Eliáš [-] (81. P. Batěk [-] ) , M. Ulč [-] (67. J. Sedlák [-] ) , J. Kuncendörfer [-] , M. Bláha [-] (72. M. Pícka [-] ) , M. Košťál [-] , J. Bauer [-] , P. Brejcha [-] , R. Vávro [-] , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , M. Svoboda [-] , V. Spurný [-] - M. Habr [-] , D. Krč [-] (66. R. Štěpánek [-] ) , J. Draský [-] (87. P. Kočka [-] ) , L. Paleček [-] (71. L. Koffer [-] ) , M. Spěváček [-] , J. Esterka [-] - F. Polášek [-] -

ŽK: 20. V. Brejcha , 69. M. Bláha , 86. P. Brejcha , 89. M. Pícka - 28. J. Esterka , 57. M. Svoboda , 63. J. Draský .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Šiška Pavel - KŘEN Jiří, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích