1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další klopýtnutí Žihle


Branky


19

Domácí šli do vedení, ale nakonec jim oči zbyly oči pro pláč...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemná umělá tráva pro hosty

Žihle na domácím hřišti přivítala Start Luby. Domácí chtěli napravit zaváhání v Radnicích, odkud si odvezli 7 kousků. K tomu jim měl výrazně pomoci i umělý trávník, který v Žihli mají. Dle očekávání dělalo hřiště hostům výrazné problémy. Již ve 13. minutě lovil Šindelář míč ze sítě, když se za domácí trefil Šafář. Odpověď přišla po deseti minutách – Kvítek po povedené kombinaci našel před bránou Šůse a ten už neměl problém zakončit. Domácí přitvrdili, hrozili z dlouhých autových vhazování i z přímých kopů, ale stav se do poločasu nezměnil.

 

Střídání se vyplatilo

Více ze hry měli i ve druhé půli domácí. Třikrát jejich zakončení orazítkovalo brankovou konstrukci a další střely pokryl dobře chytající Hromada. Před 70. minutou poslal trenér hostů na hřiště Čížka, který nahradil mladíka Holého. Ten se mu minutu před základní hrací dobou odvděčil vstřelenou brankou a odmítl tak případné pokutové kopy. Domácí ještě zahrozili, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Žihle tak kromě jediné výhry, kdy doma porazila jinak suverénní Petřín, opět propadla.

 

Autor: Jakub Volák

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér domácích:: Téměř celý zápas jsme měli více ze hry, ale neproměňovali jsme šance. Chyběl klid v koncovce, smolně jsme asi čtyřikrát nastřelili tyč a něco pochytal brankář. Ke konci už byl zápas vyrovnaný, ale inkasovali jsme z protiútoku, dle mého názoru i s drobným faulem na našeho brankáře. Kluci podali týmový výkon, oproti předchozím zápasům bylo výrazné zlepšení, ale na body bohužel málo.

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér hostů:: Zápas nám hodně komplikovalo žihelské hřiště. Nejsme na umělku zvyklí, navíc je hřiště celkem malé. Hosté byli důrazní a hrozili nejvíce z přímých kopů a dlouhých autových vhazování. Téměř po celý zápas jsme se bránili, kdy musím vyzdvihnout našeho brankáře Hromadu. Postavil si dobře tyče, které se nejednou rozezněly a přidal i několik dobrých zákroků, čímž nás držel ve hře. V závěru se nám povedl rychlý protiútok a konec už jsme pohlídali.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Šindelář [-] - J. Hána [-] , P. Pfeifer [-] , J. Šafár [-] , J. Brož [-] (65. J. Najmon [-] ) , T. Přibyl [-] , L. Brož [-] , O. Čapek [-] , R. Otcovský [-] , J. Sefzig [-] , J. Čapek [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - J. Nešpor [-] , P. Kvítek [-] (86. D. Sládek [-] ) , J. Cole [-] , M. Vejskal [-] , J. Holý [-] (69. A. Čížek [-] ) , V. Koželuh [-] , T. Votava [-] (90. J. Havlíček [-] ) , K. Křížek [-] , D. Schejbal [-] , M. Šůs [-]

ŽK: 30. J. Hána - 53. K. Křížek , 62. M. Vejskal . ČK: K. Křížek .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: VOCELKA Milan - ŠIMEK František, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích