4:1
(1:0)
77. J. Vrba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků ovládl Meclov


Branky


44. J. Pačesný (p.) , 47. J. Tolar , 68. J. Čižikov , 84. J. Čižikov - 77. J. Vrba
27

Jedním z lákadel 8. kola KPM byl i duel mezi Meclovem a Staňkovem. Ani jednomu z týmů se výsledkově příliš nedaří, domácí však odehráli velkou část zápasů velmi solidně a tak se dali považovat za mírného favorita..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v závěru půle poslala Meclov do vedení

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, kteří brzy převzali iniciativu. Postupem času se ale čím dál tím více přizpůsobovali hře Staňkova. Diváci tak po většinu poločasu viděli spíše než fotbalové umění dlouhé balóny, které k ničemu nevedly.

V závěru prvního dějství se Meclov přeci jen dočkal vedení. Němec precizní přihrávkou vybídl Tolara, po jehož kontaktu s gólmanem Gabrielem odpískal sudí Kříž pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Pačesný a stanovil výsledek první pětačtyřicetiminutovky na 1:0.

Čižikov dvema góly potvrdil tři body

Do druhé půle vlétl Meclov jako uragán. Ve velkých šancích selhalo trio Němec, Čižikov, Tolar. Ve 47. minutě se skóre už měnilo. Němec vybojoval u rohového praporku balón a přihrál Čižikovovi. Ten našel pěknou přihrávkou úplně volného Tolara a bylo to 2:0.

Domácí už poté kontrolovali vývoj utkání a přidali další branky. Po rychlém protiútoku si Čižikov narazil s Ratnerem a následně přehodil brankáře Gabriela.

Staňkov se dočkal čestného úspěchu v 77. minutě. Dlouhý nákop se dostal až k Vrbovi a ten překonal přízemní ranou Dolejše.

Poslední slovo měl ale opět Čižikov. Toho našel Tolar a balón se štěstím skončil za brankovou čarou.

Meclov tak v souboji nováčků přeboru zvítězil přesvědčivě 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov, hráč domácích: První poločas z naši strany byl nekoncetrovaný .Vstup jsme měli dobrý, ale pak jsme to začali zbytečně nakopávat. Povedl se nám nicméně jeden brejk a šli jsme do vedení. O půli v kabině jsme si vyjasnili některé veci a druhý poločas z naši strany byl mnohem lepší. Začali jsme hrat jednoduše a po zemi. Akorát škoda, že jsme nepřidali více golu, protože šancí jsme měli hodně. Pro nás to byla důležitá vyhra a snad to potvrdíme za týden v Černicích. Chtěl bych poděkovat domácímu kotli za výbornou podporu.




Sestavy


TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - F. Němec [-] , J. Čižikov [-] , T. Ratner [-] , J. Suchý [-] (65. P. Beňušík [-] ) , J. Tolar [-] , J. Klíma [-] (61. M. Obdržálek [-] ) , M. Kubica [-] , J. Pačesný [-] (70. Z. Strouhal [-] ) , V. Kafka [-] , O. Jireček [-] (81. J. Kozák [-] )

FK Staňkov
F. Gabriel [-] - T. Pergl [-] , J. Vrba [-] , D. Drudík [-] , V. Mifek [-] (59. M. Liška [-] ) , V. Voves [-] (85. P. Vacík [-] ) , T. Tlustý [-] , R. Čonka [-] , V. Záhoř [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-]

ŽK: 63. V. Kafka , 82. M. Kubica - 44. F. Gabriel , 53. V. Voves , 67. F. Dolejš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kříž Lukáš - PICEK Lukáš, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: výhra domácích

Na tenhle zápas se těší celý náš tým. Po čtyřech prohrách už musíme naplno bodovat! Navíc má dorazit početný kotel fanoušků z Prahy, kteří nás budou podporovat celý zápas.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích