1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota zvítězila na půdě Holýšova


Branky


29

Favorit tohoto zápasu Lhota se v tomto duelu nečekaně trápila, díky standartním situacím se však dočkala obratu a bere tři body..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes šance domácích branka nepadla

Do zápasu vstoupili mnohem lépe hráči Holýšova, kteří si během několika úvodních minut vypracovali tři velmi dobré příležitosti. Gólman Böhm však svůj tým podržel a skóre se neměnilo.

Po celý zbytek poločasu měli více ze hry domácí, kteří ovládali střed hřiště a pravidelně provětrávali obranu zaskočené Lhoty.

První dějství tak i přes šance Holýšova skončilo 0:0.

Obdržený gól nabudil Lhotu

Zkraje druhé poloviny utkání se domácí dostali do kýženého vedení. Ve vápně zůstal neobsazený Šperl, který se nemýlil a poslal Holýšov k radosti domácích příznivců do vedení.

Lhotu však tato branka nepoložila, spíše naopak. Tlak hostů stoupal, avšak obrana Holýšova se zkušeně zatáhla a nebylo tak lehké dostat se na dostřel.

V 64. minutě využil odrazů ve vápně po dobře zahrané standartní situaci Matas a srovnal na 1:1.

Deset minut poté přišel navíc druhý direkt Lhoty. Po rohovém kopu se k míči dostal Michael Křížek a poslal hosty do vedení.

Druhou branku ve své síti domácí velmi těžce nesli, z čehož pramenilo vyloučení gólmana Janči za nějaké to peprné slovo.

Lhota si již výsledek pohlídala, zápas se víceméně dohrával a Holýšov i přes dobře odehraný zápas padl 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostí: Proti Holýšovu jsme chtěli ukázat dobrou formu z přechozích zápasů. Soupeř na nás ale v prvním poločase vlétl a měl snad tři tutovky za prvních pět minut utkání. O poločase byla v kabině malá bouřka a to nás nakoplo. Díky důrazu ve vápně se nám povedlo i přes inkasovanou branku, vývoj zápasu otočit a následně kotrolovat až do závěrečného hvizdu, čemuž pomohly také neustále slovní doprovody hostů, které přicházely po našem druhém gólu. Zápas nabídl málo šancí, my jsme byli spíše šťastnějším, nežli lepším týmem. Soupeř mě překvapil a i přes prohru odehrál kvalitní utkání.



Sestavy


FK Holýšov
L. Janča [-] - R. Šimka [-] , R. Kraus [-] , J. Procházka [-] (53. R. Remiáš [-] ) , M. Stehlík [-] (60. J. Vítek [-] ) , J. Vnouček [-] (77. Š. Bacík [-] ) , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Manowetz [-] , M. Černohorský [-] , P. Trhlík [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , V. Suda [-] - J. Horník [-] (87. M. Šindelka [-] ) , P. Kalabza [-] , Z. Černý [-] , O. Kotrnoch [-] - M. Matas [-] , D. Křížek [-] (67. M. Křížek [-] )

ŽK: 40. M. Manowetz , 75. L. Janča , 75. R. Šimka , 83. M. Černohorský - 24. D. Křížek , 57. V. Suda , 72. J. Kohout , 81. M. Křížek , 89. M. Matas . ČK: 75. L. Janča .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Lukáš - HAMOUZ Jakub, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Žíla

Expert: Michal Frček
Tip experta: výhra domácích

S oběma týmy jsme se již potkali a oba zápasy prohráli. Naše výkony byly mnohem lepší než výsledky. Oba týmy jsou vyrovnané, ale štěstí bude na straně domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů