M. Gesl 40.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 14:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Vejprnicemi a Nýrskem rozhodly až pokutové kopy


Branky


40. M. Gesl - 60. J. Lužný
29

Vejprnice na své půdě přivítaly borce z Nýrska. Přítomní diváci  se žádných gólových žní nedočkali, jelikož v zápase padly pouhé dvě branky..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedená standartka poslala domácí do vedení

První poločas byl z obou stran takový vlažnější, oba celky nechtěly hlavně udělat chybu a brzy inkasovat.

Postupně získávalo herní převahu Nýrsko, kromě dvou závarů před bránou Vavríka ale gólmana domácích neohrozilo.

Vejprnice statečně bojovaly a odměnou jim byla vedoucí branka. Tu vstřelil ve. 40 minutě po rychle rozehrané standartní situaci Gesl.

Zbylých pět minut do konce půle si domácí vytvořili další dvě přiležitosti, ty ale zůstaly nevyužity a po pětačtyřiceti minutách tak vedly Vejprnice nad Okulou Nýrsko 1:0.

Nýrsko srovnalo zásluhou Lužného

Druhá polovina duelu nabídla podobný obraz hry, jako ta první.

Šancí bylo opravdu málo a hosté si ne a ne poradit s dobře připravenou defenzivou Vejprnic.

V 60. minutě se přeci jen Okula dočkala vyrovnání. Po odrazu se míč dostal k Lužnému a ten našel skulinku mezi těly obránců a dostal míč za záda překvapeného Vavríka.

Po zbytek zápasu drželo míč na kopačkách Nýrsko, na Vavríka již ale znovu recept nenašlo a tak o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

 

Penalty zvládla lépe Okula

Penaltová loterie dopadla lépe pro hosty, jejichž střelci se vyznamenali a tak odjíždí Nýrsko z Vejprnic s bodem navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: Duel se mi hodnotí špatně, soupeř je sice kvalitní, nicméně nepředvedl to, co jsem od něj čekal a z jeho výkonu jsem zklamaný. Nýrsko bylo kombinačně lepší, ale kromě dvou závarů nemělo větší šanci. .My se po velmi dobře rozehrané standartce dostali do vedení. Poté jsme měli další šance, místo střel jsme ale volili přihrávky, což se ukázalo jako chybné rozhodnutí. Ve druhém poločase měli hosté jedinou šanci, kdy se pro nás smolně odrazil míč a nějakou záhadou skončil až v naší síti. Následné penalty nejsou naší disciplínou a tak bereme pouze bod. Za snahu si myslím, že jsme si zasloužili minimálně dva body, ale na to se bohužel nehraje a my musíme být spokojení alespoň s tím jedním, co máme.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostí: I přes to, že náš výkon nebyl zdaleka ideální, beru v tomto zápase 2 body jako ztrátu. Se vší úctou k pánům rozhodčím, ale z příjemného sobotního odpoledne, kdy si člověk jede zahrát fotbal, udělat si radost a žízeň, odjíždí akorát na*ranej. Dva neuznané regulérní góly, které si může každý shlédnout na internetu, hovoří za vše. Netvrdím, že zápas byl řízen tendenčně, ale zmatky v rozhodnutích přispěly k tomu, že se na konci zápasu hádali domácí s hosty, hosté s rozhodčími, domácí s domácími, diváci s hosty, hosté s hosty, diváci s diváky, pořadatelé s pořadateli, dětičky za bránou s dětičkami vedle brány, rozhodčí s trenéry, trenéři s hráči, ženy s manžely a to nemluvím o tich dvou lidech doma u videa, ti se div nepoprali. Zpět k zápasu, herně vyrovnané, na šance však v poměru 0:6. Proto to zklamání ze dvou bodů. Vejprnicím přeji hodně úspěchů v dalších zápasech, hlavně zdraví a do dalších 90ti let mnoho úspěchů.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - J. Král [-] , V. Puhlovský [-] , T. Kotva [-] , F. Krejčí [-] , R. Křen [-] (33. D. Král [-] ) , L. Kramer [-] (90. J. Bayer [-] ) , M. Gesl [-] (81. P. Bárta [-] ) , M. Potoček [-] , L. Rada [-] , L. Rauch [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - J. Kopřiva [-] , M. Lucák [-] (85. J. Pavlík [-] ) , O. Kadlec [-] , M. Brož [-] (29. I. Varga [-] ) , J. Lužný [-] , J. Čanecký [-] , I. György [-] (77. M. Bastl [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , P. Výtisk [-]

ŽK: 24. V. Puhlovský , 58. T. Kotva , 66. J. Král - 26. J. Kopřiva , 44. O. Kadlec , 49. T. György , 56. M. Lucák , 64. K. Kalivoda ml. . ČK: 83. K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kříž Lukáš - LEGO Jan, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Žíla

Expert: Petr Kučera
Tip experta: výhra hostů

Na tenhle fotbal bych se podívat zašel, ale čas mi to nepovolí. Oba týmy hrají pěkný kombinační fotbal. Domácí trochu oslabili a bude jim trvat než nově příchozí mladíci utvoří mančaft. Naopak hosté jsou dlouho pospolu a směrem do ofenzivy jsou hodně nebezpeční, věřím v jejich zkušenost a minimálně 2 body si odvezou. Přesto budu přát domácím, aby je o nějaký body obrali..

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích