F. Cihla 11.
F. Hruška 41.
F. Cihla 77. (p.)
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sporné situace rozhodly zápas v Bukovsku. Ledenice klesly na poslední místo


Branky


11. F. Cihla , 41. F. Hruška , 77. F. Cihla (p.) - 24. L. Winkler , 43. A. Šrajer
21

Pouze jedna výhra zůstala v bilanci fotbalistů TJ Slavoj Ledenice po utkání na hřišti Dolního Bukovska. Ledenice v šestém kole I. B třídy prohrály těsně 2:3. Zápas nedohrál po faulu Winkler, na kterého navíc nebyla odpískána ani penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl od začátku mírně řečeno řízen zvláštním způsobem. Pozdější příchod na hřiště a tím i začátek ze strany sudích, i když oba týmy byly připravené na hrací ploše, drobné fauly byly několikrát otočené proti postiženému týmu, až během zápasu se osazovaly rohové praporky…

To vše ale nebylo nic proti přibližně pětimetrovému ofsajdu Bukovska. I domácí fanoušci veřejně přiznali, že nechápou, jak tohle mohli sudí pustit. Domácí útočník tak šel sám na brankáře Ledenic… nejvíce alarmující situace přišla po hodině hry, kdy utekl domácí obraně Lukáš Winkler a zezadu byl ve vápně faulován tak, že zápas kvůli zranění nohy nedohrál.

I přes mohutné protesty lavičky Slavoje sudí Ryneš dokázal rozdat jen žluté karty pro hostující trenéry. „Tohle vůbec nebudu komentovat, protože stejně už nic nezměníme. Máme početnou marodku, po jasném faulu nám na ní přibude další hráč a navíc nemáme výhodu ani penalty,“ kroutil po zápase nevěřícně hlavou trenér Stanislav Jindra.

„Čekali jsme, že Bukovsko bude hrát tvrdě a bude nás to bolet. Kromě tohoto momentu se ale domácí snažili hrát fotbalově a bylo to v pohodě. Bohužel jsme neproměnili několik vyložených šancí a zápas si tak opět prohráli sami,“ dodal dále trenér. „Celkový herní dojem byl z naší strany konečně lepší než v minulých zápasech.“ Rozhodující gól dalo Bukovsko z pokutového kopu po faulu brankáře Josefa Svobody, který sestřelil ve výskoku útočícího hráče.

Premiéru v dresu Ledenic si připsal František Benhák, jehož přestup se dořešil těsně před zápasem. „Byl po zranění kolene dlouho bez fotbalu, ale ukázal, že bude jedním z lídrů týmu,“ řekl dále Jindra. „Je to pro nás velká posila a splnil vše, co jsem od něj očekával. Pochválit chci i Jirku Kubce a Honzu Fencla, kteří bojovali a v zápase byli hodně vidět.“ Další premiéru zaznamenal Antonín Šrajer, který vstřelil první gól v dresu Ledenic.

Za zmínku ještě stojí situace v závěru zápasu, kdy rozhodčí opět nesmyslně ukázali po jasné teči odkop od branky Bukovska. Sami domácí se ale gestem fair play přiznali a dali hostům výhodu rohového kopu, který ke srovnání nevyužili.

V tabulce se tak Slavoj propadl na samé dno tabulky právě místo Bukovska.

Napsal Mgr. Michal Heřman - Předseda Ledenická sportovní z. s.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
František Benhák - obránce: Není co hodnotit. Dva góly si dáme sami, třetí je z penalty. Rozhodčí sice nepískal dobře, ale na to se vymlouvat nebudeme. Ve druhé půli jsme šli čtyřikrát sami na branku a ani jednou nedali gól! V tomhle není něco v pořádku.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
L. Chochol [-] - M. Bečvář [-] (85. F. Sedlák [-] ) , R. Kokeš [-] , F. Miřátský [-] , F. Hruška [-] , F. Cihla [-] , J. Mach [-] , R. Podhradský [-] , O. Malecha [-] , V. Kotyza [-] , P. Zahradník [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - F. Benhák [-] , A. Šrajer [-] , P. Güklhorn [-] , J. Fošum [-] (82. K. Havelka [-] ) , L. Winkler [-] (63. V. Hinterhölz [-] ) , J. Princl [-] , J. Kubec [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 21. V. Kotyza , 79. F. Cihla - 9. J. Fencl , 19. T. Hrubý , 54. J. Fošum , 77. J. Svoboda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - KOLLMANN Jaroslav, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Tomáš Linhart
Tip experta: výhra hostů

Ledenice nejsou vůbec snadný soupeř, po krátké pauze potřebují urvat další body. 1:3.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích