1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně se na výhru tentokrát natrápila


Branky


24

Čkyně další těžké utkání zvládla vítězně, nicméně výkon domácího celku už tak dobrý nebyl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gerold otevřel skóre

Jediné nedělní utkání se sehrálo ve Čkyni, kam zamířil třetí celek tabulky. A v zápase Hoštice ukázaly, proč jsou v tabulce tak navrchu, navíc se musely obejít bez některých opor. A ještě při rozcvičování se zranil Dohonyi, takže hosté měli pouze jednoho hráče na lavičce. V první minutě domácí hráči se radovali ze vstřelené branky, ale radost jim překazil pomezní rozhodčí, který mával ofsajd. V 10. minutě se dobře uvolnil Samohejl a ještě lépe mu naběhl Gerold a ten se nemýlí – 1:0. Dále se toho moc nedělo. Hosté hráli dobře organizovaně a na hra domácích taky trochu vázla.

Čkyně vedení udržela

Po obrátce se toho moc neudálo. Na žádné straně žádná loženka nebyla, krom několika rohů. Čkyně docela kazila lehké přihrávky a nenavázala na výkony z minulých zápasů, nicméně jim to tentokrát na tři body stačilo.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, trenér: Čkyně nastoupila proti třetímu týmu tabulky a ukázalo se, že soupeř má svoji kvalitu, a to nemohli nastoupit některé hostující opory. Stejně tak tomu bylo i na domácí straně. Gól domácí dali již v první minutě, ovšem pro ofsajdové postavení nebyl uznán. Domácí se sice snažili, ale dobře organizování hosté jim dovolili skórovat jen jednou v 10. minutě, kdy se uvolnil Samohejl a nahrál nabíhajícímu Geroldovi 1:0. Od tohoto okamžiku jakoby se nikdo již moc do ničeho nenutil a tak to pokračovalo prakticky do závěrečného hvizdu. Na těžkém bohužel neposečeném terénu moc kombinovat nešlo. Domácí tentokrát strašně moc kazili a nutno přiznat, že kromě spousty rohů si další vyložené šance nepřipravili. Utkání zvládli, ale nutno dodat, že takovýto výkon v dalších kolech určitě stačit nebude.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch, asistent trenéra: Na hřiště vedoucího mužstva soutěže jsme odjížděli s oslabeným kádrem a obavami z průběhu utkání. Ty se ještě prohloubily, když se při rozcvičování zranil Dohonyi a zůstalo nám jen 12 hráčů. Začátek utkání patřil zcela domácím, kteří opanovali hru a po zásluze se ujali vedení po naší nedůslednosti v pokutovém území. Jak se později ukázalo, byla to branka jediná a naši hráči obětavostí a maximálním nasazením soupeře do dalších vyložených příležitostí nepouštěli. I přes porážku si zaslouží pochvalu za předvedený výkon, kterým udržovali soupeře po celé utkání v obavách o konečný výsledek.



Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - J. Fiedler [-] (80. M. Štrobl [-] ) , J. Král [-] , J. Pešek [-] , M. Gerold [-] (62. A. Klose [-] ) , M. Miklas [-] (67. R. Vojta [-] ) , P. Samohejl [-] , J. Chrášťanský [-] (52. M. Kuta [-] ) , M. Chalupa [-] , V. Turek [-] , Š. Friedl [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - K. Kohout [-] , J. Strnad [-] , J. Šíp [-] , D. Hládeček [-] , M. Kokrda [-] - P. Lemberger [-] , M. Šilhan [-] (74. J. Podloucký [-] ) - M. Červený [-] , D. Šefčík [-] - R. Lacko [-]

Hráči zápasu: J. Král .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Landík Filip - TRKOVSKÝ Tomáš, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Petr Kortus
Tip experta: výhra domácích

Nejradši bych tento zápas netipoval. Zkus spíš p. Klímu. On ví více než my. Řekne ti průběh i karty, rád se podělí. Navíc se snaživě pokoušel tipovat už i minulé kolo, ale moc se mu to nevyvedlo. Nicméně musím vybrat jednu možnost, a tak zkusím výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích