Strunkovice rozstřílely nováčka z Hoštic sedmi góly


Branky


20. P. Beneš , 44. R. Žurek (p.) , 50. V. Páník , 66. M. Dvořák , 72. R. Žurek , 82. R. Žurek , 89. I. Šimčík - 67. P. Málek
29

Hoštice ve Strunkovicích nekladly moc odpor a domácí celek svého soupeře jasně přehrál. Utkání se povedlo Romanu Žurkovi, který vstřelil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslavenec Petr Beneš vstřelil úvodní branku

Utkání začalo opatrně, sympatičtí hosté začali dobře a lépe a moc domácí před svou branku nepouštěli. Ve 20. minutě však hostující brankář D. Petržilka neudržel poměrně lehkou střelu z trestného kopu a oslavenec Petr Beneš (30 let, za Blaník hrál 296 zápas a dal 69 gólů) zblízka otevřel skóre. Dále se hrál otevřený fotbal, Blaník se nemohl dostat do tempa a tím i do šancí. Vysvobození přišlo až ve 44. minutě, kdy po celkem zbytečném faulu zvýšil Roman Žurek na 2:0.

Domácím to tam začalo padat

Druhý poločas již byl jiný, domácí po „určité“ domluvě od trenéra viditelně přidali, přibývalo šancí a začalo to tam padat a vysoké závěrečné skóre je vzhledem k předvedené hře pro hosty až moc kruté, hráli až do konce bez jakýkoliv záludností. Střelecky se chytil Žurek, což je dobrý příslib pro Blaník pro příští zápas ve Vacově. Hoštice se budou snažit zlepšit náladu proti Oseku B.

Reportáž ve spolupráci s předsedou Blaníku panem Mottlem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch, asistent trenéra: Domácí nás v utkání vyškolili ve fotbalovosti, důrazu, nasazení a proměňování šancí. Utkání rozhodli prakticky v prvním poločase, kdy domácí útočník dorazil naším brankářem vyraženou střelu z volného kopu a těsně před poločasem proměněnou penaltou. I po změně stran měli domácí více ze hry a po naší nedůslednosti navyšovali skóre. Náš čestný úspěch zaznamenal za stavu 4:0 Málek. Z utkání se musíme poučit a uvědomit si, že hra pokračuje i po zásahu brankáře nebo nastřelené brankové konstrukci.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, SÝKORA Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 9. 2019 21:59
Hodnocení zápasu
2. 9. 2019 09:16
náměstku-neopisuj jo!!!!!!!!!!
1. 9. 2019 08:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hoštice si odvezou ze Strunkovic bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích