4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice doma porazily Dolní Dvořiště


Branky


24

Domácí tým už potřeboval zabrat, ale čekalo ho Dolní Dvořiště, které je nepříjemný soupeř. Nakonec to domácí tým zvládl a připisuje si tak tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samuel Havel zařídil domácím vedení

Zapas začali více aktivně domácí, kteří v poklidu kombinovali na soupeřově polovině. Měli nějaké centry do vápna, ale vstřelit gól se jim povedlo až v 25. minutě když Bohoněk našel dobře nabehnuteho Samuela Havla, který mezi obránci prostřelil golmana 1:0. Dobrou šanci na zvýšení měl z rohu Kukačka, ale jeho hlavička skončila vedle tyčky. Do konce poločasu se již nic zajímavého neodehrálo.

Domácí tým přidal další branky

. Druhy poločas začali hosté velmi aktivně, ale vydrželo jim to pouze 15.minut, poté se hra opět vyrovnala. Velkou šanci měli hosté, když z přímého kopu trefili spojnici. Naopak na druhé straně Miklík našel úplně volného Ridvana, který ale nedokázal sám vstříc Chalupníkovi skórovat. O chvíli později našel Miklík přihravkou mezi obránci nabihajiciho Přemysla Kukačku, který zkušeně překonal golmana a zvýšil vedení 2:0. O pět minut později nádhernou prihravkou našel Havel ve vápně Josefa Bohoňka, který se taktéž nemýlil 3:0. Úplně v závěru dokázal Miklík doběhnout dlouhý pas a přihrávkou na malé vápno přesně našel úplně volného Ondřeje Lipolda, který poslal míč do prázdné branky 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Zápas to nebyl vůbec lehký, i když skóre vypadá úplně jinak, ale celý zápas jsme si šli za vítězstvím a konečně se to povedlo. Celý tým šlapal jako hodinky, nikdo nic nevypustil a takhle by to mělo vypadat každý zápas. Celý tým hrál skvěle, jen abychom to potvrdili v dalším zápase.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Jeli jsme do Hrdějovic vyhrát. Nebudu říkat,že ne. Ale jak už jsem jednou zmínil. Tahle skupina je strašně vyrovnaná. A domácí mě velmi překvapili. Takže gratulace za zaslouženou výhru. Nemůžu upřít našim klukům snahu. První půle byla slabší. Ve druhé jsme se zvedli ,dokázali si vytvořit nějaký tlak a šance. Bohužel vyrovnat se nepodařilo. A domácí pak třemi góly vítězství potvrdili. I když se dnes prohrálo tak musím pochválit Šrefla který snese hodně a v jeho letech dokáže v pohodě sekundovat rychlonohému Miklíkovi. Krenauera který na stoperu odvádí výborné výkony a jeho nepřítomnost by byla citelně znát a pochválit musím Kubíka,ten jako každý zápas nechá na hřišti vše. Trochu ale zkritizuji domácí. "to hřiště je opravdu strašný "



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Miklík [-] , J. Fajtl [-] , M. Ridvan [-] (79. D. Mašek [-] ) , M. Hrdlička [-] (83. O. Lipold [-] ) , J. Bohoněk [-] , P. Kukačka [-] , M. Hondlík [-] , S. Havel [-] , L. Kučera [-] , Z. Filípek [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Chalupník [-] - J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , M. Rubeš [-] (73. J. Macanovič [-] ) , Š. Štifter [-] , J. Burjász [-] , V. Smějsík [-] , M. Tesař [-] , E. Marek [-] , K. Šrefl [-] , P. Hošek [-] (72. P. Pecha [-] )

ŽK: 79. P. Pecha .
Hráči zápasu: J. Bohoněk , P. Kukačka , S. Havel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - SVOBODA Jan, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 07:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:17
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 13:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 05:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:24
Miroslav Turek

Expert: Martin Hüttner
Tip experta: remíza

Na tom poli to bude víc výronů kotníku než branek. Dolňák bod doveze.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:43

Tip: remíza