1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní vyhrálo na půdě Dolního Dvořiště


Branky


23

Dolní Dvořiště tentokrát čekalo Větřní. To po pádu z I.A. třídy nezačalo soutěže úplně optimálně a před zápasem mělo osum bodů. Dolní Dvořiště je naopak v první pětce s minimální ztrátou na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal hosty Jakub Cifreud

První poločas patřil především hostujicímu týmu, který se dostal do několika slibných šancí. Proměnit se hostům podařilo pouze jednu z nich a to když se trefil Jakub Cifreud 0:1. Domácím se příliš nedařilo a tak v prvním poločase další branka nepadla.

Petr Gutheis po přestávce zvýšil, domácím tým už jen korigoval

Vstup do druhého poločasu patřil opět hostům. Ihned po příchodu z kabin zvýšil Petr Gutheis na 0:2. Poklidné vedení, ale hostím moc dlouho nevydrželo a domácí kapitán Šimon Štifter brzo snížil 1:2. Větřní se pak soustředilo na důslednou obranu a snažilo se vyrážet do rychlích brejků. Žádný však neproměnilo, ale mrzet ho to nemuselo. Domácí tým už branku nevstřelil a tak Větřní veze z horké půdy z Dolního Dvořiště tři body. Za týden čeká Větřní doma Dříteň. Dolní Dvořiště přivítá Trhové Sviny B.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Bohužel jsme dnes nenavázali na výkon a výsledek z minulých kol. Před zápasem nám ještě k tomu vypadl Smějsík a z minulého kola i Marek. Takže jsme to opět museli řešit jinou variantou. Sice nastoupil Hošek,ale vinou zranění nehrál a netrénoval 3 týdny a bylo to znát. Do základu šel i Rubeš taky po měsíční absenci. Větřní patří gratulace za výhru. Jak jsem tipoval na začátku soutěže. Větřní by měli postupem času atakovat přední příčky. Teď máme doma Sviny a prohru budeme chtít napravit.

SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): V tomto zápase jsme chtěli potvrdit body z minulého kola a posunout se výš v tabulce. Zápas v prvním poločase jsme ovládali a byli lepším mužstvem.Dali jsme gól a měli i několik dalších slibných šancí. Na začátku druhé půle jsme zvýšili, ale poté si nechali dát lacinou branku. Zbytek zápasu jsme dobře odbránili a přecházeli do rychlých kontrů. Jsem rád za body z venku.Mrzí mě zranění Martina Siváka, snad to nebude na delší dobu. Dnes pochválím naší bojovnost a kolektivnost, jednotlivec - povedl zápas stoperovi Martinovi Trojákovi.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Chalupník [-] - J. Macanovič [-] , P. Hošek [-] , M. Rubeš [-] (79. L. Doucha [-] ) , K. Šrefl [-] , Š. Štifter [-] , V. Kotlár [-] (60. T. Zeman [-] ) , J. Kubík [-] (82. P. Pecha [-] ) , J. Burjász [-] , J. Krenauer [-] , M. Tesař [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Vnuk [-] , P. Kotlár [-] , M. Ješina [-] , J. Dušek [-] , J. Cifreund [-] , P. Gutheis [-] , Z. Chupík [-] (46. J. Poláček [-] ) , M. Sivák [-] (82. A. Krák [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Troják [-]

ŽK: 18. P. Hošek , 52. V. Kotlár , 68. J. Kubík , 85. M. Tesař - 22. M. Ješina , 76. P. Gutheis .
Hráči zápasu: M. Troják .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - SVORA Zdeněk, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Větřní spadlo z 1.A, tudíž kvalita tam určitě bude. Nikdy jsem proti nim nehrál, ani jsem je neviděl hrát, takže netuším, co od nich čekat. My ale budeme chtít určitě navázat na výhru ze Zlatky. Doufám, že se sejdeme v co nejlepší možný sestavě a necháme si 3 body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích