5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec pokračuje v dobrých výsledcích


Branky


42. M. Pešek , 62. M. Samohejl , 75. J. Koch , 87. L. Hovorka (p.) , 88. L. Koňarík
27

V 8. kole soutěže přivítal Sedlec na svém hřišti béčko Trhových Svinů. K utkání počítal domácí trenér Šindelář opět některé absentující (Martin Pešek, Borovka, Rýpar, Bláha, Hudec) a tak se v základní sestavě objevil na levém kraji obrany Lukáš Bašar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krátce před odchodem do kabin se trefil Milan Pešek

V prvním poločase zápasu bylo na hřišti vidět hodně nepřesností na obou stranách. Velkou příležitost na vstřelení první branky zápasu měl domácí Lukáš Koňarík, který se ocitl sám na značce pokutového kopu, ale jeho střela mířila přesně do míst brankáře Trhových Svinů. Hosté se prezentovali střelou z úhlu, se kterou neměl sedlecký Hanzal větší problémy. Jedna branka v prvním poločase přece jen padla, Milan Pešek na půlce poslal míč Koňaríkovi, ten jej zatáhl po levé straně do pokutového území, kde ho vrátil na Milana Peška, který špičkou nohy poslal míč k tyčce hostující branky - 1:0 v 42. minutě.

Sedlec přidal čtyři branky

Do druhého poločasu šli domácí s cílem zlepšit předváděnou hru, ale příliš se to nedařilo a tak hráli spíše hosté, nicméně velké příležitosti si vypracovat nedokázali. A tak po akci na domácí levé straně v 62. minutě, kde poslal přihrávku do vápna Špán, Šindelář při snaze zakončit míč jen zpomalil, nejdříve se k osamocenému balonu dostal Marek Samohejl a zvýšil sedlecké vedení na 2:0. V 75. minutě bylo na straně domácích ještě lépe, Milan Pešek rozehrával rohový kop, míč se k němu vrátil a opětovný centr do vápna zakončil přesně z první Jiří Koch - 3:0. V minutě 87. byl faulován v pokutovém území střídající Folvarský, k penaltě se postavil Lukáš Hovorka a bezpečně ji proměnil - 4:0. Hned o minutu poté přišla pěkná přihrávka od Milana Peška na Lukáše Koňaríka, který přesprintoval hostujícího obránce a přesnou střelou na vzdálenější tyč uzavřel účet zápasu - 5:0. Sedlečtí fotbalisté tak nakonec jasně na domácím hřišti zvítězili, ale herně příliš neoslnili.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Rozpačité pocity mám ze zápasu, výhra a body jsou samozřejmě výborné, ale kromě brankových akcí jsme na hřišti neukázali vůbec nic. Soupeři se častokrát dařilo nás přehrát, měli lepší pohyb a pokud by se jim podařilo vstřelit branku, tak si myslím, že by zápas ani výsledkově tak jednoznačně nevypadal. Budeme muset dobře potrénovat a příště se herně o dost zlepšit.




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Bašar [-] , J. Zíka [-] , J. Koch [-] , M. Pešek [-] , L. Hovorka [-] , V. Šindelář [-] (69. R. Jodl [-] ) , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , M. Samohejl [-] (82. T. Folvarský [-] ) , M. Kučera [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
L. Lenk [-] - L. Tuscher [-] , P. Lavička [-] , M. Švepeš [-] , J. Gažák [-] , V. Brožka [-] (80. P. Kvasník [-] ) , P. Randa [-] (54. R. Janoušek [-] ) , P. Nocar [-] (46. J. Žoha [-] ) , M. Lust [-] (46. M. Němec [-] ) , T. Kápar [-] , J. Valter [-] (66. J. Kostohryz [-] )

ŽK: 16. L. Bašar , 25. V. Šindelář , 66. J. Zíka - 51. J. Žoha .
Hráči zápasu: M. Pešek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hučík Michal - HORA Karel, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Martin Miklík
Tip experta: výhra domácích

Sedlec doma bude brát 3 body za výhru 2:1

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů