Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště vyloupilo Zlatou Korunu


Branky


27

Ve Zlaté Koruně se hrál atraktivní duel dvou týmů, kterýn se zatím sezona hodně daří. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Dvořiště si vytvořilo náskok dvou branek

První šanci zápase měl domácí Sláma, ale nepodařilo se mu překonat brankáře hostí. Naopak se svou šancí naložil výborně Šimon Štifter a hostujicí tým vedl 0:1. Krátce na to se trefil Michael Tesař a bylo to 0:2. Hostujicí tým vedl o dvě branky po patnácti minutách a do konce poločasu byl lepším týmem. 

Dolní Dvořiště vedlo už 0:4, domácí tým zápas zkorigoval

Dolní Dvořiště pokračovalo ve výborném výkonu a další branku přidal Michael Tesař 0:3. Hostujicí tým přehrával domácí především v záložní řadě. A přidal dašlí branku, když hattrick završil Michael Tesař 0:4. Pak se dp hry dostal domácí tým. Nejprve snížil Vít Ohnsorg 1:4 a pak se trefil i Jan Sláma 2:4. Více už Zlatá Koruna nestihla. Za týden jí čeká zápas, proti rezervě Trhových Svinů. Dolní Dvořiště přivítá Větřní.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (Zlatá Koruna): Chtěli jsme se prezentovat aktivním fotbalem jako minulý týden proti Větřní, bohužel jsme tentokrát narazily na lepší kvalitu. Sice jsme měli Slámou první loženou šanci, ovšem poté začali úřadovat hosté a po zásluze si do poločasu vytvořili dvougolový náskok. Ten do 70. minuty navýšili a bylo po zápase. Tentokrát jsme nenašli recept na výborně organizovanou obranu hostí, navíc nás Dolňák přehrával i v záloze. V útoku byli hosté velmi produktivní , takže ode mne gratulace k výkonu i k výsledku. Za závěr utkání si vážím i našich hráčů protože to za stavu 0:4 nevzdali a bojovali až do konce utkání. Škoda, že kontaktní gol nepřišel dříve! Jako trenéra mě nejvíc mrzí, že každý zápas musím řešit absence klíčových hráčů. Poslední tři zápasy jsme pokaždé hráli v jiné sestavě , někteří hráči nehrají na svých tradičních postech a je problém. Doufám, že na příští týden do Svinů zase nepřijdou nějaké omluvenky a konečně si zahrajeme v plné síle. Rozdílovými hráči byli tentokrát dle mého Krenauer, Štifter a Tesař v celku hostí.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (Dolní Dvořiště): K zápasu se Zlatou Korunou jsme odjeli bez členů základní jedenáctky Hoška a Kouby, kteří laborují se zraněním. Proto jsme museli sáhnout k nějakým změnám a celý tým se s tím popasoval na výbornou. Zcela po zásluze jsme si odvezli všechny body i když mě mrzí ty dva góly. Zlatku jsme zaskočili rychlým vedením na který nedokázali reagovat. V druhým poločase jsme přidali další branky . Bohužel v závěru jsme inkasovali celkem zbytecne góly. I tak ale musíme pochválit celý tým za odvedenou práci. Na malém hřišti je to opravdu těžké,ale kluci se s tím vypořádali na jedničku a každý plnil to co jsme si řekli. Vyzdvihnu Tesaře. Za Hattrick klobouk dolů. Efektivní byl i Štifter který dal gól a na dva nahrál. Zápas se povedl i Markovi. Teď se musíme připravit na domácí zápas s Větřním. Je to těžký a zkušený soupeř. Ale budeme chtít potvrdit 3 body ze Zlatky.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - O. Liška [-] (63. J. Král [-] ) , P. Zayml [-] , T. Weinhard [-] , M. Kalista [-] - V. Ohnsorg [-] , J. Sláma [-] , J. Kališ [-] , J. Lacko [-] - V. Rychtář [-] , D. Fuciman [-] -

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - V. Kotlár [-] (66. J. Posel [-] ) , J. Kubík [-] (84. P. Pecha [-] ) , Š. Štifter [-] , J. Burjász [-] , V. Smějsík [-] , M. Tesař [-] (77. F. Sulzer [-] ) , E. Marek [-] , J. Krenauer [-] , K. Šrefl [-] , J. Macanovič [-] (75. L. Doucha [-] )

ŽK: 58. O. Liška , 72. V. Rychtář .
Hráči zápasu: Š. Štifter , M. Tesař , E. Marek , J. Krenauer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MUZIKA Filip - MRÁZ Marek, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Martin Miklík
Tip experta: výhra domácích

Zlatka nadále pojede ve svém tažení a vyhraje 3:1.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích