3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště po dvou kolech vyhrálo


Branky


22

Dolní Dvořiště mělo za sebou dva nepovedené zápasy a už potřebovalo zabrat. Tentokrát přijel Sedlec, který zatím hraje velmi dobře. V bráně domácích nastoupil poprvé brankář Chalupník, který v létě přišel ze Sousedovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimon Štifter poslal domácí do vedení

První desetiminutovku zápasu zvládli lépe domácí hráči, po chybách hostů se dostávali na dostřel branky, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Poté se ke hře dostali i hosté a okolo třicáté minuty utkání měli dvě dobré možnosti ke vstřelení branky, ale střelu Borovky domácí brankář kryl a ani akce po centru Milana Peška, kterou na malém vápně nedokázali zakončit Borovka se Šindelářem brankou neskončila. A tak přišel v 38. minutě špatně vhozený aut sedleckých, přesně na prsa domácímu kapitánovi Šimonu Štifterovi, který si jej zpracoval přímo na střelu, kterou vymetl šibenici hostující branky - 1:0. Tímto skóre skončil poločas.

Další branky domácích přidal Michal Tesař a Pavel Pecha

Druhé dějství začali lépe hostující fotbalisté a hnali se za vyrovnáním, to měl na noze sedlecký kapitán Zíka, kdy se ocitl po pěkné akci středem hřiště sám před brankářem, jeho střela však nebyla dostatečně přesná a tak si s ní domácí brankář Chalupník poradil. Okamžitě mohli domácí zvýšit své vedení, kdy po akci na pravé straně zakončoval slabě domácí střelec Hošek a brankář Hanzal jej vychytal. I nadále byli aktivnější spíše hosté, ale výraznější šance si nevypracovávali. Domácí hrozili především střelami z dálky, kterými se prezentoval Štifter. Zlomit utkání ve svůj prospěch se podařilo domácím v 77. minutě, akci na pravé straně hřiště zakončil brankou Michal Tesař - 2:0. O dvě minuty později přišel faul hostů na polovině hřiště, rozehraná standardní situace na jejímž konci byl domácí Pavel Pecha a definitivně potvrdil domácí vítězství brankou na 3:0. Do konce utkání již přišlo pouze pár střel hostů, ale buďto byly zblokované a nebo nepřesné, utkání tak skončilo vítězstvím Dolního Dvořiště v poměru 3:0. Za týden přivítá Sedlec rezervu Trhových Svinů. Dolní Dvořiště jede do Zlaté Koruny.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jsme šli do zápasu po 2 porážkách z minulých kol. Zápas jsme zvládli i když soupeř hrál velmi dobře a v těžkých chvílích nás podržel debutující Chalupník v brance. Jsem rád,že se trefil Štifter a doufám že mu to tam začne padat. Chtěl bych pochválit celý tým,ale malinko vyzdvihnu Chalupníka,který ukázal ze bude přínos a tím vytvořil dobrou dvojici s Poslem. Teď se musíme připravit na Zlatku. Tam to bude hodně těžký.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Výsledek hovoří jasně pro domácí, ale ve hře to tak jasné nebylo. I když ze začátku zápasu byli o něco více na míči domácí, tak postupně se to srovnalo a ve druhém poločase jsme měli o něco více ze hry my. Ale co šlo Dvořišti jasně lépe, to bylo proměňování šancí, dali nám tři góly a my ani z těch vyložených šancí ani jeden. Také je pravda, že se nám vůbec nepodařilo výkonem navázat na dva minulé domácí zápasy a celkově to od nás bylo takové neslané, nemastné. Dvořiště už na jaře ukázalo, že nemá špatný tým a myslím, že letos se rozhodně zachraňovat nebudou.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Chalupník [-] - M. Tesař [-] (89. T. Zeman [-] ) , Š. Štifter [-] , P. Hošek [-] (67. P. Pecha [-] ) , J. Burjász [-] (79. F. Sulzer [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] (46. L. Plosz [-] ) , O. Kouba [-] (71. E. Marek [-] ) , J. Macanovič [-] , K. Šrefl [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Zíka [-] , J. Koch [-] , M. Pešek [-] , L. Hovorka [-] , P. Borovka [-] , V. Šindelář [-] (62. L. Bašar [-] ) , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , M. Samohejl [-] (85. T. Folvarský [-] ) , M. Kučera [-]

ŽK: 74. M. Tesař - 57. J. Zíka , 81. M. Samohejl .
Hráči zápasu: M. Chalupník .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - ŠVEC Hynek, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Jiří Hošna
Tip experta: remíza

Tohle je velice těžké, setkávají se dva, myslím si, vyrovnané týmy. Zkusím dělbu bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích