1:1
(0:1)
6. J. Tůma (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 14:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Trhových Svinů veze bod z Loučovic


Branky


87. J. Havierník - 6. J. Tůma (p.)
26

Domácí tým byl v zápase jasným favoritem, ale realita byla jiná. Histujicí tým velice dobře bránil a hrozil z brejků. Nakonec si odváží bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým šel rychle do vedení

Úvod utkání nezačal pro domácí vůbec dobře. Do úniku se dostal Brožka, kterého domácí brankář fauloval ak opala se penalta. K té se postavil Jiří Tůma a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí tým hosty zatlačil na jejich polovinu ,ale nedařilo se mu dostat do pořádné šance. Hostujicí tým zodpovědně bránil a pro domácí to nebylo vůbec lehké. Navíc neustále hrozilo riziko brejku do jejich otevřené obrany. Ale ani jim se nepodařilo žádný z nich dotáhnout do zdárného konce. 

Jozef Havierník krátce před koncem vyrovnal

Druhý poločas se čekal tlak od domácího týmu, ale ten se utápěl v nepřesnostech a tak se mu nedařilo dostat do pořádné šance. Trhové Sviny neustále pozorně bránily a opět zkoušely brejky, ale přidat druhou branku se jim nepodařilo. Domácím se nakonec podařilo vyrovnat. Chvilku před koncem zařídil aspoň bod Jozef Havierník 1:1. Na více už nezbyl čas a tak hostujicí tým veze dobrý bod i když nebylo daleko ke všem třem. Za týden přivítají Trhové Sviny Frymburk. Loučovice jedou do Hrdějovic. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Nabuzení třemi body z Dolního Dvořiště jsme chtěli navázat a potvrdit je doma. První trhlina v plánu přišla v 5. minutě, kdy se z ofsajdu dostal do úniku Brožka, udělal mi kličku, škobrtnul o mě a na světě byla penalta. Tu s přehledem proměnil Tůma. Pořád jsme měli spoustu času na zvrat. V podstatě celý první poločas se odehrál na půlce soupeře, bohužel se nám hradbu těl nepodařilo buď překombinovat nebo prostřelit. Hosté hrozili tu a tam z ojedinělých brejků. Do druhé půle jsme chtěli vlétnout jako uragán, vyrovnat a posléze otočit výsledek. To byla druhá trhlina. Z uragánu byl pouze mírný vánek. Na přehrávání soupeře to stačilo, scházela nám však přesnost a tím jsme se připravili o možnost dostávat se do šancí. Ty naopak, stejně jako v první půli, měli z brejků hosté. Nakonec se nám podařilo vyrovnat Havierníkem, na víc než na remízu už nám ale nezbyl čas.




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Matulík [-] (76. J. Tóth [-] ) , D. Sundač [-] , M. Šíma [-] , R. Karták [-] (61. V. Matulík [-] ) , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , T. Dostál [-] (70. J. Havierník [-] ) , L. Sojka [-] , J. Žák [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Popovič [-] - P. Lavička [-] , M. Němec [-] , M. Švepeš [-] , J. Gažák [-] , V. Brožka [-] , Z. Šafránek [-] , J. Vodička [-] (70. K. Brůha [-] ) , J. Tůma [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-]

ŽK: 48. M. Somolík , 58. J. Žák - 36. T. Kápar , 58. M. Švepeš , 72. J. Gažák , 90. M. Popovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Řehoř Petr - SVORA Zdeněk, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: výhra domácích

Sviny venku moc bodu neuhrajou,doma jsou silný,proto volím za jedna.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza