5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště doma porazilo Chvalšiny


Branky


23. P. Hošek , 29. K. Šrefl , 47. P. Hošek , 57. P. Hošek , 88. P. Pecha (p.) - 75. Z. Ginzel
26

Nováček z Chvalšin zajížděl na hřiště Dolního Dvořiště. Tomu vstup do sezony vyšel výborně a i díky hattricku Patrika Hoška si připsalo další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým po prvním poločase vedl

Hostující tým byl od začátku aktivnější, ale žádnou ze svých akcí nedovedl do zdárného konce. Domácí tým se dostával do tempa pomaleji, ale brzo se dočkal branky. Po standardní situaci se kapitán Štifter dostal ve vápně k míči, chytrou nahrávkou našel  Patrika Hoška a ten již neměl problém zakončit 1:0. Vedoucí branka domácí tým nabudila k ještě aktivnější hře a výsledek se dostavil po pár minutách. V devětadvacáté minutě od poloviny hřiště postupoval Karel Šrefl, nikdo proti němu nevyrazil a tak měl dost času a prostoru dovést míč až k vápnu a zamířit přesně k tyči 2:0. První poločas tak skončil vedením domácích.

Dolní Dvořiště si nenechalo tři body vzít

Po změně stran nastoupil i Zbyněk Ginzel st., coby hrající trenér. Domácí tým ihned zahrozil střelou Marka, kterou Cába vyrazil pouze k Patriku Hoškovi, který neměl problém zakončit do prázdné branky 3:0 Snížit stav a dát utkání ještě nějakou naději mohl v pětapadesáté minutě Holas, když si v bezprostřední blízkosti naskočil na  přesný centr, ale branku netrefil. Poté už Dolní Dvořiště utkání rozhodlo. Z následujícího útoku se do šance dostal znovu Patrik Hošek a poslal svou ránu přesně k tyči 4:0. Pak se dočkal tým Chvalšin. Hrající trenér Zbyněk Ginzel st. zakončil zkušeně brejk na brankáře domácích 4:1. Poslední slovo měl, ale domácí tým. Burjász byl sražen ve vápně a Pavel Pecha se z penalty nemýlil 5:1. V dalším kole přivítá Dolní Dvořiště doma Loučovice. Chvalšiny jedou na hřiště druhého nováčka z Trhových Svinů.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Chtěli jsme navázat na zlepšené výkony z předchozích zápasů. Vstup do sezóny se nám povedl na výbornou a to jsme potřebovali potvrdit i proti nováčkovi. Skóre 5:1 je pro nás krásný výsledek, Zápas se musel líbit i početné skupině diváků. Hosté byli nebezpeční v brejkových situacích, akorát jim vázlo zakončení. My jsme se s utkáním vypořádali skvěle, po třech odehraných kolech máme sedm bodů, což jsme měli loni za celou podzimní část a kluky musím pochválit. Velké díky si zaslouží také diváci, kteří nás přijeli podpořit.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel st. (trenér): Vstup do utkání jsme měli slušný. Poté jsme propadli po standardní situaci, kdy jsme dostali úvodní branku. Kluci si zkrátka stále vybírají nováčkovskou daň. Druhý gól jsme si také sami zavinili, když jsme nechali soupeře projít téměř celým hřištěm a tím bylo po zápase. Do druhé půle jsem sám nastoupil jako hrající trenér a myslím si, že se hra trošku zvedla, přestože jsme opět inkasovali. Herní projev byl ale lepší než v prvním poločase. V případě, že mi nebudou chodit lidi a k dispozici budu mít jen jednoho na střídání, se krajská soutěž opravdu hrát nedá.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - E. Marek [-] (76. L. Doucha [-] ) , M. Tesař [-] (79. F. Sulzer [-] ) , Š. Štifter [-] , A. Mitroi [-] , P. Hošek [-] (63. P. Pecha [-] ) , J. Burjász [-] , J. Krenauer [-] , V. Smějsík [-] , O. Kouba [-] (68. J. Macanovič [-] ) , K. Šrefl [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - Z. Ginzel ml. [-] (76. J. Matoušek [-] ) , V. Decarli [-] (46. Z. Ginzel [-] ) , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , J. Oškrda [-] , T. Holas [-]

ŽK: 19. A. Mitroi , 33. O. Kouba , 81. F. Sulzer - 36. Z. Ginzel ml. , 62. L. Fučík , 86. P. Zwifelhofer .
Hráči zápasu: P. Hošek , V. Smějsík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bezpalec Martin - JANDA Jaroslav, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Vlastimil Sulzer
Tip experta: remíza

Domácí hrají doma dobrý fotbal, Chvalšiny dvakrát ztratili a tak budou chtít bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza