Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště doma vyhrálo


Branky


24

Těžký zápas čekal n domácím hřišti Dolní Dvořiště. Dříteň není vůbec lehký soupeř a tak se dal čekat kvalitní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Moudrý po třech minutách poslal hosty do vedení, Adrian Mitroi za minutu vyrovnal

Ani jeden z týmů na nic nečekal a začal pěkně od podlahy. Hnedp o třech minutách se trefil Josef Moudrý a hostujicí tým vedl 0:1. Vedení hostům nevydrželo dlouho a hned za minutu vyrovnal nádhernou brankou Adrian Mitroi 1:1. Do konce poločasu už se žádný z týmů neprosadil a tak se do kabin šlo za stavu 1:1.

Domácí tým ovládl druhý poločas

Druhý poločas už byl v jasné režii domácího týmu a jen výborně chytajicí Martin Lébl držel naděje svého týmu na zisl nějakého bodu. Domácí tým se dostal brzo do vedení, když se prosadil Šimon Štifter 2:1. Dvoubrankové vedení pak domácím zajistil Patrik Hošek 3:1. Další šance už domácí tým neproměnil a zápas skončil 3:1. Za týden čeká Dolní Dvořiště domá zapas proti Chvalšinám. Dříteň doma přivítá Trhové Sviny B. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Dnešní zápas jsme zvládli na výbornou a body zaslouženě zůstali doma. Zejména druhou půlku jsme už na hřišti dominovali a zásluhou hostujícího gólmana je výsledek takový jaký je. Za dnešek musíme pochválit celý tým. Premiéru v našem dresu měl Smějsík a ukázal,že by měl být posilou. Zápas zvládl výborně. Pro Burjasze to byla taky premiéra a i on ukázal ze by měl být platným hráčem. Krenauer se Šreflem opět ukázali,že patří (dle mého názoru) k nejlepším stopérům soutěže a Hošek ukázal v čem by měla být jeho síla. Snad mu to vydrží. Příští týden nás čeká nováček z Chvalšin.

TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Přijeli jsme vyhrát, brzy jsme vedli, ale Dolňák parádním gólem srovnal. První poločas si myslím, že jsme byli lepší, v druhém jsme propadli a asi po zásluze prohráli. Máme hodně co zlepšovat.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , A. Mitroi [-] (46. E. Marek [-] ) , P. Hošek [-] , J. Burjász [-] (73. P. Pecha [-] ) , J. Krenauer [-] , V. Smějsík [-] , J. Kubík [-] , O. Kouba [-] (46. F. Sulzer [-] ) , K. Šrefl [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] , R. Vo Son [-] , M. Kovařík [-] (79. P. Picka [-] ) , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , F. Šantora [-] (72. Š. Parýzek [-] ) , M. Koudelka [-] (85. J. Hromada [-] ) , J. Klimeš [-] (89. P. Kolafa [-] )

ŽK: 18. A. Mitroi , 36. J. Kubík , 61. P. Hošek , 66. F. Sulzer - 44. M. Pojer .
Hráči zápasu: J. Kubík , K. Šrefl , Š. Štifter - M. Lébl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ŠVEC Hynek, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra hostů

Jedeme do Dvořiště pro tři body, ale víme ,že to nebude vůbec lehké, doufám že nás bude dost a konečně předvedeme, že fotbal hrát umíme.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích