5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie opět nadělila "bůra" a jede stále na vítězné vlně


Branky


16. T. Houska , 36. P. Vařil (p.) , 39. R. Štos , 72. T. Houska , 81. V. Dobal
17

Olympii se stále daří a nebylo tomu jinak ani v utkání s Veselím, kdy skórovala opět vysoko 5:0. Zřejmě se pětka stala jejich oblíbeným číslem, protože předešlá dvě utkání dopadla stejně. V tabulce si drží stále první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení už v 16. minutě

Zápasu předcházel slavnostní nástup s hráči z mladší přípravky a menším ohňostrojem. Poté začalo utkání, ve kterém se diváci dočkali první branky už v 16. minutě, kdy Houska využil průnikové přihrávky Dobala a překonal hostujícího gólmana. Olympie se tak dostala do vedení 1:0. Na druhé straně se hosté dostali k hlavičce z úrovně penalty, která letěla mimo bránu. Skvělé zákroky si připsal veselský gólman Hejl, který nejprve vychytal nájezd Stoklasy a poté vyrazil parádní ránu Plojhara. Ve 36. minutě byl faulován ve vápně Stoklasa a penaltu proměnil Vařil. Ve 39. minutě utekl po pravé straně Boček, poslal balón pod sebe, kde si ho našel Štos a zvýšil skóre na 3:0. Za tohoto stavu se dohrál první poločas.

Domácí přidali další dvě branky a bylo hotovo

Druhý poločas probíhal v poklidném tempu. Veselí nemohlo najít síly k útoku a Olympie hodně polevila. Z klidu mohl oba týmy vyvést hostující Čech, ale jeho dalekonosnou střelu pokryl Kubík, který ve druhém poločase vystřídal v domácí bráně Vachutu. V 72. minutě utekl po levé straně Brom, který našel přihrávkou ve vápně Housku a ten svým druhým gólem zvýšil skóre na 4:0. Devět minut před koncem utkání padla poslední branka domácích na 5:0, kterou svojí levačkou vstřelil Dobal. Olympie si tak stále drží čisté konto vítězných utkání. V dalším kole bude hostit Veselí Hlubokou a Týn se utká s Bernarticemi.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): Hosté přijeli oslabení a proto celý zápas jsme měli plně pod kontrolou. Od většího debaklu zachránilo Veselí naše špatné řešení finálních přihrávek a zahazování šancí ( Stoklasa,Štos ). Hosté měli jednu šanci, kterou brankář Kubík vyrazil. Spokojen jsem s výsledkem , ale hra mě moc nenadchla.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] (60. M. Šálený [-] ) - V. Dobal [-] , J. Brom [-] , J. Plojhar [-] , R. Štos [-] , R. Šťastný [-] (46. L. Mravec [-] ) , P. Vařil [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] (60. M. Kubík [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (60. V. Červenka [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - J. Bursík [-] , D. Karták [-] (65. D. Plecer [-] ) , V. Návara [-] , A. Veliký [-] , M. Čížek [-] , D. Čech [-] , P. Hájek [-] , R. Mach [-] , P. Nuhlíček [-] , J. Mahlej [-]

ŽK: 87. L. Mravec .
Hráči zápasu: T. Houska - D. Čech .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: BOČEK Petr - NÁPRAVA Miroslav, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Martin Maňhal
Tip experta: remíza

Zde to nejspíše dopadne výhrou pro domácí. Nicméně bych si přál alespoň remízu, proto můj konečný tip bude dělba bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích