3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice si poradily s Hlubokou


Branky


17

Nemanice čekal těžký zápas s Hlubokou, která spadla z krajského přeboru do 1.A třídy. I přes určité obavy nakonec domácí zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká vytvářela tlak na domácí

Z technických důvodů se utkání odehrálo na rudolfovském hříšti, které je menší, než na jaké jsou zvyklé oba týmy. To vedlo k tomu, že spousta míčů končila v autu. Prvních deset minut hosté tlačili na domácí. Na obou stranách docházelo k nepřesnostem. Když se domácí dostali do šance, zastavila je hlubocká obrana. V tomto duchu se odehrál první poločas a končil tak za stavu 0:0.

Ve druhé půli padly čtyři góly

Krátce po začátku druhého poločasu, dostal Vlastimil Bašta míč do lajny, vymotal 3 obránce, poslal nahrávku do vápna Františku Záveskému, ten to dal pod sebe na Miroslava Novotného, který střelou na přední tyč ve 47. minutě otevřel skóre na 1:0. Během krátké chvíle se domácí dostali do další šance. Bašta vybojoval míč, který poslal na Novotného, načež se rozběhl dopředu k vápnu. Novotný dal obloučkem přes obránce balón Baštovi, který ustál souboj s dalším obráncem, šel do vápna a na vzdálenější tyč dal v 52. minutě na 2:0. Hosté se dostali do šance, když domácí obraně propadl míč na Davida Říhu, který míč zpracoval a v 64. minutě dal k tyči na 2:1. Tlak hlubockých rostl, jeli na tři obránce a snažili se srovnat skóre.Několik šancí na obou stranách bylo, ale neproměnili je. Na konci utkání Bašta na lajně ustál souboj, poslal míč na Záveského, který ve vápně v 90. minutě skóroval placírkou na konečných 3:1. V dalším kole budou Nemanice hostit Bernartice a na hřiště Hluboké zavítá Ševětín.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
klub SK Nemanice: Obavy z tohoto zápasu byly. Čekal nás soupeř, který minulou sezónu hrál o třídu výš. Povedlo se nám co jsme chtěli a z výsledku jsme dost překvapeni. Napomohla tomu i hojná divácká kulisa a bylo vidět, že se diváci baví.




Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Lukáš [-] , J. Sulek [-] , S. Dubský ml. [-] - L. Kisvetr [-] , V. Čapek [-] (9. M. Strnad [-] ) , F. Záveský [-] , M. Severa [-] - V. Bašta [-] (90. J. Humenský [-] ) , M. Novotný [-] (74. J. Křiváček [-] ) , M. Horák [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
J. Šiller [-] - J. Čermín [-] , D. Rottenborn [-] , Z. Stráský [-] , P. Kössl [-] - K. Kadlec [-] , D. Říha [-] , J. Rubick [-] , M. Maňhal [-] (61. M. Blažek [-] ) - T. Kučera [-] (86. T. Křiváček [-] ) , P. Hájek [-]

ŽK: 73. M. Novotný , 75. S. Dubský ml. , 80. J. Sulek , 86. J. Polomčák - 83. P. Hájek .
Hráči zápasu: J. Polomčák , V. Bašta - P. Kössl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Votava Pavel - TALÍŘ Milan, SYROVÁTKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

17. 8. 2019 16:27
To nevyjde

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Ing. Jan Šerhant
Tip experta: remíza

Nemanice v domácím prostředí neprohrají. Hluboká po opuštění krajského přeboru nebude chtít hrát v A třídě druhé housle.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích