Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:15

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prachaticím skvěle vyšel druhý poločas, Nová Ves tak vyšla naprázdno


Branky


22

Jak ohodnotil zápas hostující kapitán?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Tatran Prachatice
David Kováč (kapitán): Poslední zápas jsme chtěli bodovat a jÍt do jarní části s větším klidem. Terén a počasí nám to moc neusnadnil. Samozřejmě i soupeř ne. Poté, co jsme dali první branku, prosadili se i protihráči a tak první pětačtyřicetiminutovka skončila remízou. V první půli jsme opět hráli hrozně. Těžko si nahráli a v jednu chvíli bránili snad deset rohů za sebou. Druhá půle jako i předešlé zápasy byla bezchybná. Zabrali jsme a podařilo se nám dát dva góly. Gól na 2:1 od Martina Fišerů by se hodil do televize na borce na konec. Jsem rád, že jsme takhle zabrali a posledních pět kol bodovali. Měli jsme nějaké problémy v kabině, ale naštěstí nás to nerozhodilo. Teď už se těším na zimní pauzu.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Vrábek [-] - D. Pech [-] , A. Trejbal [-] (46. A. Prokop [-] ) , J. Jiránek [-] , V. Neumann ml. [-] (85. R. Procházka [-] ) , M. Žoček [-] , Z. Holý [-] (70. J. Beneš [-] ) , P. Boháč [-] , F. Vávra [-] , T. Novák [-] , P. Graman [-]

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - T. Ryšánek [-] , M. Fischer [-] , J. Sova [-] (46. D. Kapuscinský [-] ) , T. Tesař [-] , R. Mráz [-] , D. Kováč [-] , J. Šandera [-] (46. M. Janošťák [-] ) , J. Lukeš [-] , J. Růžička [-] , J. Fürbach [-]

ŽK: 59. Z. Holý , 79. J. Jiránek - 22. T. Ryšánek , 34. J. Sova , 64. J. Lukeš , 68. D. Kováč , 82. M. Janošťák . ČK: 79. J. Lukeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LEIŠ Filip - PÍSEK Martin, HOŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: redakce fotbalunas.cz
Tip experta: remíza

Nová Ves už sedm zápasů čeká na výhru, kvůli této sérii se propadá po dobrém startu tabulkou. Domácí hrají soutěž s úzkým kádrem, ten ale prokazuje svou kvalitu a třeba Malše Roudné se o síle Vsi v domácím prostředí nedávno přesvědčila. Prachatice se teď vezou na bodové vlně a s prázdnou neodjedou ani tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích