0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Ves narazila, Kaplice ukázala, že to půjde i bez Lesňáka


Branky


44. P. Janura , 74. M. Urazil , 88. M. Urazil
23

Překvapení kola? Uživatelé fotbalunas.cz jasně favorizovali Novou Ves, jenomže Kaplice se těmto předpokladům postavila. Vše načal ve 44. minutě Janura, kaplickou výhru o tři góly pak vystřílel Urazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V sobotu dopoledne se Kapličtí představili na hřišti nové Vsi. Výsledky z minulého kola pasovaly do role favorita domácí. V základní sestavě hostů se nečekaně objevil zkušený Petr Janura. Do samotného střetnutí vstoupili o poznání lépe hosté, kteří se také už po sedmi minutách hry dostali do gólové příležitosti. Janura na levé straně posunul míč rozběhnutému Vanišovi, ten poslal přízemní přihrávku do šestnáctky, sám před gólmanem se octil Urazil, ale Bartizala prostřelit nedokázal. I v dalších minutách byli o poznání nebezpečnější Spartakovci. V desáté minutě Hami si narazil před vápnem míč s Janurou, pronikl do vápna, hledal lépe postaveného Urazila, jeho gólové zakončení zastavil jeden z bránících zadáků Nové Vsi. Netrvalo dlouho a další příležitosti pro hostující hráče. Štrbačka se na pravé straně protáhl přes bránícího Kohouta až do palebné pozice, jenomže jeho rána postrádala větší přesnost.

 

Novovesští se do nebezpečnějšího zakončení dostali až v minutě devatenácté. Po autovém vhazování se ve vápně uvolnil Janeček, ale z otočky přízemní střelou nemohl gólmana Říhu překvapit. Poté se dlouho minuty hrálo převážně mezi oběma šestnáctkami, bez větších příležitostí před jednou či druhou brankou. Hosté umě kombinovali a domácí do vážnějších šancí nepouštěli. Závěrečná desetiminutovka přinesla více vzruchu. Nejprve se připomněli domácí. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Janeček, ale míč z jeho hlavy mezi tři tyče nesměřoval. Do kabin šli nakonec spokojenější Spartakovci a je třeba říci, že zaslouženě. Po kombinaci prostrčil Divoký míč do vápna Petru Janurovi, ten zachoval klid, uvolnil se a střelou po zemi překonal Bartizala – 0:1. Opaření domácí mohli záhy inkasovat i podruhé, ale Divoký tvrdou ranou z úhlu Bartizala překonat nedokázal.

 

 

Druhý poločas

Po změně stran jako první zahrozili domácí. Vybíhající gólman Říha byl u míče dříve než Procházka a balón mu skluzem ukopl, akce ale pokračovala a v dobré střelecké pozici se octil Neumann, ale střela z jeho kopačky byla hodně nepřesná.

 

V dalším průběhu zápasu pak mohli dobře hrající hosté svůj náskok dvakrát navýšit. V 57 minutě Janura přihrávkou našel ve vápně z pravé strany naběhnutého Daniela, přízemní střelu Bartizal s notnou dávkou štěstí za svá záda nepropustil. V polovině druhého poločasu se pak po spolupráci Divokého s Janurou řítil sám na bránu Urazil, ale zakončoval příliš brzy a střelou zpoza šestnáctky poslal balón nad bránu. Vzápětí měli domácí výhodu standardní situace. Na centr z trestného kopu si naběhl jeden z domácích hráčů a hlavou poslal míč za Říhova záda, ale radost z vyrovnání domácím zhatil zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího. O chvíli později si Říha pohlídal přízemní tečovanou střelu Trejbala. V 74 minutě hosté přidali druhý gól. Janura přesnou přihrávkou vyslal do úprku Marka Urazila, bránící hráč ve vápně mu sice míč ukopl, ale směrem k vlastní brance, Bartizal musel zakročit, ale vyražený míč poslal kaplický útočník do sítě – 0:2.

 

Vykřesat jiskru naděje na bodový zisk mohl pět minut před koncem střídající Holý, Říha stačil ránu robinzonádou vyrazit na rohový kop. Po následném centru od rohového praporku hlavičkoval kapitán Boháč, míč do sítě nepropustil za překonaným Říhou jeden z bránících zadáků Kaplice. Hosté záhy třetím gólem ztvrdili zisk tří bodů. Micák přesnou kolmicí vyslal na nájezdu Marka Urazila a ten sám před gólmanem v tento moment nezaváhal – 0:3. Výhru hostů asi čekal málokdo, ale výsledek je naprosto zasloužený. Hosté od první do závěrečné minuty podali kvalitní kolektivní výkon, který byl navíc podpořený fotbalovostí.

 

AUTOR: LIBOR GRANEC



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - J. Jiránek [-] (70. A. Prokop [-] ) , A. Trejbal [-] , F. Vávra [-] (59. M. Žoček [-] ) , J. Kohout [-] , R. Procházka [-] , D. Pech [-] (46. Z. Holý [-] ) , T. Novák [-] , V. Neumann ml. [-] , E. Janeček [-] , P. Boháč [-]

TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - J. Vaniš [-] (61. F. Marek [-] ) , M. Urazil [-] (90. F. Schneider [-] ) , P. Micák [-] , P. Janura [-] , R. Daniel [-] (77. V. Kuchař [-] ) , J. Divoký [-] , M. Hami [-] , J. Gondek [-] , V. Čutka [-] , J. Štrbačka [-]

ŽK: 52. V. Neumann ml. , 88. J. Kohout , 89. R. Procházka - 59. P. Janura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - VALEŠ Radek, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pro mě jasná výhra domácích...

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kaplice má šikovné mužstvo, ale góly Lesňáka jí budou hodně chybět. Pokud budeme hrát fotbal, který umíme, měli bychom Kaplici porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích