Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střelecký den novoveských matadorů. Plané nebyla nic platná ani Lengyelova branka


Branky


25

Nová Ves to na Planou umí a opět nad ní vyhrála! Hosté sice přijeli jen se dvěma hráči na střídání, ale poté, co si z prvních dvou střel na bránu vypracovali dvoubrankový náskok, už domácí nenašli recept na zvrat. Zajímavostí je, že za Novou Ves dali branku tři nejstarší hráči týmu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Co šance, to gól

Obvykle vypjaté derby hned na úvod - Planá a Nová Ves zažily opravdu ostrý start sezóny. Nová Ves vyhrála oba vzájemné souboje v minulé sezóně a tak se v Plané chystali na odvetu. Vyzbrojili se na to i posilami - v základní sestavě nastoupili Kořínek a Samek. Oba týmy mají ve svém středu velmi zkušené hráče. Na domácí straně to byli Tomáš Pintér, který nastoupil jako podhrotový hráč, a Roman Lengyel. Hosty zase vede dvojička Petr Boháč a Radomil Procházka.

 

A byl to právě kanonýr Procházka, kdo otevřel skóre. V 11. minutě Nová Ves podnikla rychlý útok, Procházka si po šikovném pasu počínal před Hotovým s ledovým klidem a zavěsil - 0:1. Zápas byl nadále vyrovnaný, s množstvím soubojů především na polovině hřiště a brankáři práci neměli. Hosté si počkali na rohový kop a podruhé udeřili. Ve 24. minutě trknul do míče Boháč a bylo to o dvě branky!

 

Planá rychle odpověděla. Šteyer unikl obraně a byť trochu z úhlu dokázal poslat míč přesně k tyči, Bartizal se natahoval marně. Právě Šteyer se dral i do další plánské šance, ale Bartizal mu tentokrát radost překazil a na hranici vápna ukryl míč do náruče. Více už se v poločase nestalo.

Střídající Jiránek zaznamenal rozhodující trefu

I druhý poločas pokračoval v zajetých kolejí. Žádný z týmů si nevypracoval územní převahu, přibývalo jen faulů. Rozhodčí Jarolím nakonec v zápase rozdal osm žlutých karet. Na plánské straně hýřil aktivitou především krajní záložník Samek, ale hosté ho s vypětím všech sil dokázali uhlídat. Naopak v 60. minutě byli blízko třetí brance, ale proti střele z bezprostřední blízkosti se vytáhl Hotový a přizvedl míč na roh. Planá se ze hry k žádné šanci nedostala a nevycházely ji ani standardky. Až Lengyel se dostal po signálu ke střele, ale jeho pokus o decimetry minul levou tyč Bartizalovy brány.

 

V 80. minutě Nová Ves podnikla rychlý kontr, míč se dostal ke střídajícímu Jiránkovi, který už měl jednoduchou pozici a trefil volné místo v bráně - 1:3. Domácí nesložili zbraně, Lengyel se opřel do odraženého míče zpoza vápna a Bartizal padal do prázdna - 2:3. Více už ale domácí nestihli. Vyrovnaný souboj pro sebe dokázali urvat před početnou diváckou návštěvou hosté a začali tak ročník cennou výhrou.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): připravujeme




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , D. Kořínek [-] , D. Samek [-] , T. Plojhar [-] (28. J. Carda [-] ) , D. Kneys [-] , P. Šteyer [-] , T. Pintér [-] , R. Lengyel [-] , M. Píchal [-] (46. J. Szabó [-] ) , J. Falc [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - M. Žoček [-] , J. Kohout [-] , A. Prokop [-] , R. Procházka [-] (68. J. Jiránek [-] ) , D. Pech [-] , T. Novák [-] , V. Neumann ml. [-] , E. Janeček [-] (61. A. Trejbal [-] ) , P. Boháč [-] , F. Vávra [-]

ŽK: 43. D. Samek , 52. J. Falc - 40. F. Vávra , 45. D. Pech , 53. R. Procházka , 73. P. Boháč , 79. A. Trejbal , 90. V. Neumann ml. .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jarolím Jiří - PÍSEK Martin, HOŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Kamarády mám jak v Plané, tak v Nové Vsi, tak si dejte kluci po bodu...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích