1:2
(0:0)
49. J. Komárek (p.)
55. J. Barda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:15

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté potvrdili svou formu a vyloupili Svépomoc


Branky


76. F. Radosta - 49. J. Komárek (p.) , 55. J. Barda
15

Táborsku poslední zápasy moc nevychází, a tak domácí borci doufali, že to v posledním letošním zápase zlomí. Vzduchotechnici ale po nejistém začátku soutěže začali sbírat body a svou dobrou formu potvrdili i na hřišti soupeře. Zápas nepřinesl mnoho šancí a z těch mála, které se urodily, dokázali hráči skórovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nepřinesla ani šance, ani góly

Domácí začali nebojácně a hned ve druhé minutě se pro ně rýsovala zajímavá šance, ale Radosta v brejkové situaci nenašel nahrávkou ve vápně žádného spoluhráče. Jinak byly ale úvodní minuty zápasu ve znamení nepřesností z kopaček obou týmů. Kromě několika rohů na obou stranách zápas žádné vzrušující okamžiky nepřinášel. Domácí byli častěji na míči, ale do šancí se nedostávali, hosté trpělivě vyčkávali na svou šanci. Ta přišla ve 29. minutě, ale Hadáček v dobré pozici po rohovém kopu zamířil hlavou mimo. Tlak domácích postupně narůstal, vyrobili pár závarů ve vápně hostů, ale stoprocentní gólová šance ne a ne přijít. A jelikož ani hosté branku soupeře nijak neohrozili, odebrali se soupeři do šaten za bezgólového stavu.

Hosté udeřili na začátku půle, domácí na zvrat neměli

Start do druhé půle vyšel nad očekávání dobře vzduchotechnikům. Ve 49. minutě vyslal chytrou nahrávkou Komárek do šance Hadáčka. Toho fauloval vyběhnuvší Pecháček a rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Míče se ujal J. Komárek a i když brankář směr jeho střely vystihnul, cestě míče za svá záda již zabránit nedokázal - 0:1. Domácí tento gól poněkud vyvedl z tempa a přenechali iniciativu hostům, kteří toho náležitě využili. V 55. minutě Barda napřáhl z dobrých 20 metrů a nádhernou střelou pokořil domácího brankáře podruhé - 0:2. To byla pro domácí studená sprcha, ale do konce zápasu zbývalo ještě relativně dost času na případné korigování stavu. Domácí se hnali za kontaktním gólem, ale logicky ponechávali ve své obraně okénka, kterých hosté využívali k nebezpečným kontrům. Ale stejně jako v první půli se nemohli domácí útočníci proti dobře organizované hře vzduchotechniků prosadit. Nakonec se ale snížení díky své aktivitě dočkali. V 55. minutě zahrávali standardní situaci a F. Radosta obloučkem vrátil do sítě odražený míč a vykřesal tak domácím naději - 1:2. Domácí ožili a na branku Dvořáka se valil jeden útok za druhým. Dobrou šanci na dorovnání stavu měl v 80. minutě F. Radosta, ale z úhlu mířil mimo. Vyrovnání se domácí ale již nedočkali. Milevští se svůj náskok zkušeně pohlídali a přezimují v popředí tabulky.

 

Za poskytnutí snímků ze zápasu děkujeme Danovi Pekařovi!



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Stanislav Strnad, trenér: Podzim nám vyšel , což dneska vyvrcholilo cenným vítězstvím nad mladíky z Táborska. První poločas byl trochu neurovnaný. Ale myslím, že za druhý poločas, kdy už jsme byli o něco lepší, jsme si vyhrát zasloužili. Za stavu 2:0 jsme měli další náznaky šancí a mohli třetím gólem definitivně rozhodnout. Například Jarda Hadáček ,Matěj Volf nebo Jarda Sedláček se octli v dobrých šancích ,ale zradila je koncovka.. Pak jsme dostali zbytečný gól na 1:2, takže jsme se trošku obávali. Ale přečkali jsme to a vyhráli zaslouženě. Jsme naprosto spokojeni. Musím pochválit naší dobře organizovanou defenzívu a špílmachra Pepu Komárka. Krásný televizní gól vstřelil Kuba Barda. Za celý podzim musím klukům poděkovat a přeji jim zasloužený oddych .



Sestavy


FC MAS Táborsko B
Š. Pecháček [-] - M. Dybala [-] (46. M. Icha [-] ) , J. Větrovský [-] , M. Bouchal [-] (59. A. Rytíř [-] ) , M. Mácha [-] , L. Mikuláštík [-] , D. Římanek [-] (59. M. Říha [-] ) , J. Pavlík [-] (75. J. Laszák [-] ) , M. Jáša [-] , D. Dumbrovský [-] (59. R. Mischnik [-] ) , F. Radosta [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Kálal [-] (61. L. Sedlák [-] ) , J. Barda [-] (90. M. Novotný [-] ) - J. Hadáček [-] (83. J. Sedláček [-] ) - M. Hejl [-] , T. Vakoč [-] , J. Kosobud [-] , M. Málek [-] , M. Volf [-] , R. Maršík [-] , J. Komárek [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - LEPIČ Jiří, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 01:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 07:52
Karel Korec

Expert: Kryštof Šejvar
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou vyrovnaných týmů, myslím, že domácí neprohrají.

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 05:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:21

Tip: remíza