V. Hoffmann 49.
J. Škarda 56. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vyválčili body naděje, jaro ukáže, zdali to bude stačit


Branky


49. V. Hoffmann , 56. J. Škarda (p.) - 13. J. Říský
16

Beznadějně poslední Sezimovo Ústí hostilo borce z Oseku, kteří si v minulém kole vyšlápli na Protivín. Očekávala se jednostranná záležitost a úvod zápasu všemu nasvědčoval. Ale domácí se dokázali zmátořit, zápas otočit a snad silou vůle ho dovést k vítezství. Nicméně pokud chtějí domácí borci udržet svou příslušnost ke KP, budou muset mít jejich výkony na jaře diametrálně odlišnou úroveň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tragický vstup domácích do zápasu, postupně hru vyrovnali

V takřka ideálním fotbalovém počasí nerozehráli domácí svou partii úplně špatně a už v 5. minutě zahrozili nebezpečně vypadajícím centrem z levé strany, ale Budoš za asistence obránců situaci zvládl. Pak už si vzali slovo hosté a zatlačili domácí do defenzivy a v některých momentech je doslova točili jako na kolotoči. Vedoucí gól, který dlouho visel ve vzduchu, přišel ve 13. minutě. Jeden z domácích obránců se nechal až příliš snadno oloupit o míč, hosté vpadli ve čtyřech do vápna, kde byl jediný obránce a situace nemohla skončit jinak, než vedoucí brankou z kopačky J. Říského - 0:1. Hosté dál pokračovali v nátlakové hře, ale domácí přeci jen začali pomalu zvedat hlavu. V 15. minutě zahrozili hlavičkou po centru za obranu, ale slabá střela mířila přesně do Budošovy náruče. Hosté mohli navýšit své vedení v 19. minutě, ale na poslední chvíli dokázal domácí obránce zablokovat hlavičku hostů směřující do opuštěné branky. Na druhé straně nebezpečně hlavičkovali ve 22. minutě o domácí, ale těsně vedle. Hrál se pohledný a vyrovnaný duel, před oběma brankami se odehrávaly zajímavé situace. Tlak domácích ke konci půle gradoval, ale branku se jim vsítit nepovedlo.

Obětavá hra domácích nakonec přinesla obrat ve skóre

Co se nepovedlo domácím za celou první půli, dokázali během několika málo minut půle druhé, a to vstřelit gól. A dlužno dodat, že jim k tomu hodně dopomohli nedůrazní hostující obránci, kteří špatným odkopem defacto poslali do šance Hoffmana, který z hranice šestnáctky prostřelili Budoše - 1:1. Domácí nepolevili a hnali se za vítezným gólem, který přišel v 56. minutě. Ve vápně zahrál jeden z hostujících hráčů rukou a sudí bez váhání nařídil pokutový kop. Odpovědnost vzal na sebe J. Škarda a tíhu okamžiku unesl, Budoš si vybral opačnou stranu - 2:1. Domácí dále pokračovali v ofenzivních manévrech a mátožně hrající hosté nedokázali najít protihru. V záveru zápasu ale hosté přeci jen přidali na důrazu a přesnosti a domácí borce zatlačili. V závěru zápasu mohl srovnat Carda, který se na penaltě ocitl nikým nebráněn. Ale příliš váhal se střelou a nakonec byl zablokován, a to byla také tečka za tímto zápasem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Ladislav Šebek, trenér: Úvod zápasu jsme prospali, od 20.minuty naše hra snesla přísnější měřítko, ale posledních patnáct minut jsme šlapali vodu.Ztrácíme na záchranu šest bodů a v zimě uděláme vše proto, abychom se zachránili. Kdo se bude chtít porvat o záchranu, nastoupí zimní přípravu, kdo chce hrát 1.A třídu, půjde do B-týmu hrát OP.




Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Nikl [-] (70. O. Žilinčík [-] ) , V. Hoffmann [-] , L. Šebek [-] (46. D. Hladík [-] ) , D. Šmíd [-] , V. Podroužek [-] (85. M. Doubek [-] ) , J. Mrúz [-] , J. Bartáček [-] (46. P. Sazma [-] ) , V. Brůžek [-] , J. Škarda [-] , V. Říha [-] (78. P. Sazma [-] )

TJ Osek
M. Budoš [-] - L. Blatský [-] , M. Brabec [-] (46. J. Benda [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] (62. M. Čapek [-] ) , S. Hosnedl [-] , J. Kinkor [-] , P. Rybák [-] , M. Carda [-] (78. J. Lávička [-] ) , M. Krejčí [-]

ŽK: 89. D. Šmíd - 24. J. Hoch , 62. P. Rybák , 63. D. Říský , 77. M. Carda , 79. J. Říský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 01:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 07:52
Karel Korec

Expert: Kryštof Šejvar
Tip experta: výhra hostů

Pro domácí důležitý zápas, aby se dostali na dostřel, ale mají silného soupeře. Osek potrvdí roli favorita a venku vyhraje..

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 05:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:21

Tip: výhra hostů