2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:15

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí překvapení nepřipustili


Branky


18

Junior v minulém kole po prachbídném výkonu odevzdal všechny body a čekalo se, jak se to projeví na jejich sebevědomí. Hosté předvedli daleko lepší výkon, ale na zkušené domácí to nestačilo. Ti pomalu stoupají tabulkou vzhůru a uvidíme, kde se až zastaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická partie v první půli branku nepřinesla

Tentokráte toto utkání bylo ze strany Junioru oproti domácímu zápasu o pouti mnohem lepší. Strakoničtí mladíci vycházeli ze zajištěné obrany a podnikali rychlé protiútoky. Domácí byli sice v prvním poločase více na balonu, ale do žádné velké šance se nedostali. Ohrožovali branku hostí jen ze dvou standardních kopů. První se kopal ve 20. minutě, když Schramhauser posílal hostujícímu brankáři navštívenku přímo do šibenice, ale Lízal vytáhl skvělý zákrok a střelu vytlačil na roh. Druhou standardku měli domácí až ke konci poločasu a tu ten samý hráč poslal vedle. Junior zahrozil ve 22. minutě pěknou střelou Zelenky, ta jen olízla tyč domácí branky. Ve 30. minutě byl Bálek blízko gólu, ale domácí obrana byla nekompromisní.

Chyba jindy skvělého hostujícího brankáře stvrdila vítězství domácích

Do druhého poločasu šli hosté se stejnou taktikou a vycházelo to až do doby, než přišel v 60. minutě rohový kop. Po špatně odhlavičkovaném míči na vápno se dostal balón k domácímu Šteflovi a ten z jedničky krásně trefil přesně k tyči - 1:0. Bohužel, když se trenér hostů připravoval přeskupit řady a podpořit více ofenzivu, tak přišla v 71. minutě druhá trefa domácích. Rychlonohý Radosta vystřelil takřka z nulového úhlu a Lízal si srazil míč do vlastní sítě a tím pohřbil naděje hostů na dobrý výsledek - 2:0. Hosté pak hru otevřeli a stejně jako domácí se dostávali do slibných gólových situací.  Ale střelcům na obou stranách asi zvlhl střelecký prach, a tak se diváci již dalších zásahů nedočkali a utkání skončilo zaslouženou výhrou domácích 2:0.

 

Autor: Jiří Cibulka



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - J. Laszák [-] , J. Větrovský [-] (67. M. Bouchal [-] ) , F. Radosta [-] , M. Mácha [-] , P. Schramhauser [-] (88. D. Římanek [-] ) , L. Mikuláštík [-] (46. R. Mischnik [-] ) , F. Rydval [-] (46. V. Štefl [-] ) , M. Jáša [-] , . Al [-] (46. A. Rytíř [-] ) , M. Dybala [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Říha [-] , M. Šrámek [-] , J. Máška [-] , L. Moudrý [-] (69. D. Petráň [-] ) , D. Juhaňák [-] (72. M. Boukalík [-] ) , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] , R. Kočí [-] (80. M. Čapek [-] )

ŽK: 39. M. Říha , 61. M. Šrámek , 86. L. Němeček .
Hráči zápasu: P. Schramhauser - D. Bálek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Mach Jan - KORANDA Tomáš, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Miroslav Strnad
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, Táborsko ukázalo v Blatné svou sílu a Junioru se poslední zápas hrubě nepovedl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích