0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimovo Ústí se vzchopilo v pravou chvíli a zvládlo důležitý souboj


Branky


17

Strakoničtí mladíci po slibných výkonech nezvládli důležitý zápas a všechny své body po zásluze odevzdali fotbalovějšímu soupeři. Hosté naopak odjížtí s nadějí, že po katastrofálním úvodu sezóny se jim přeci jen blýská na lepší časy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mladíci nezvládali tíhu okamžiku

V dnešním utkání v den Václavské pouti přivítal Strakoničtí mladíci na svém stadionu celek Sezimovo Ústí. Rozkaz zněl jasně – získat tři body a odskočit na 7 bodů. Jenže očekávání je jedna věc a skutečnost je věcí druhou. Hosté Junior začátku přehrávali, byli fotbalovější a na domácích zřejmě padla nějaká deka. Hned ve čtvrté minutě po prohraném hlavičkovém souboji šli hosté do otevřené obrany sami na Lízala, ale k jejich smůle Šmíd přehodil i s vyběhnuvším brankářem i brankovou konstrukci. V 18. minutě ale již udeřilo. Po špatně vyřešeném odkopu v obraně se k míči dostal hostující Šebek a svou šanci s přehledem přetavil ve vedoucí gól hostů - 0:1. V 21. minutě měl na hlavě další obrovskou šanci měl hostující Hladík, ale selhal. Ve 32. minutě měl i Junior šanci ohrozit branku z trestného kopu, ale Zušťákova střela se mezi tři tyče nevešla. Ve 42. minutě ale udeřilo na druhé straně. Z rychlého brejku dává hostující Šmíd druhou branku hostí a napravuje tak své zaváhání z úvodu zápasu - 0:2.

Hodně šancí, hodně gólů, ale skóre se již nezměnilo

Ani druhý poločas nepřinesl na kopačky Junioru klid a hosté opět převzali iniciativu. Hned ve 49. minutě po rohovém kopu hostí měli na noze tutovku Šmíd, kterému ji na brankové čáře překazil za již překonaným brankářem J. Baloušek. Po čtvrthodině hry se Junior přeci jen vzmohl a soupeře na chviličku přitlačil ke své brance, kde získal několik rohových kopů. Po jednom z nich pálil z voleje Zelenka, ale trefil pouze tyč. V 69. minutě po rychlém kontru hostí zacinkala tyč i na druhé straně a uchránila Lízala od třetí pohromy. V 71. minutě měli hosté další tutovku Hladíkem, ale i tu Lízal zlikvidoval. V 83. minutě Lízal skvěle vyřešil dvě jasné brankové příležitosti během jediné minuty. Poslední slovo ve formě gólové šance měl ale v 90. minutě Junior, když trestný kop T. Kostky skončil opět na tyči. V den Václavské pouti Strakoničtí ještě nikdy doma nevyhráli a ani tento víkend nebyl výjimkou. Avšak s takovým výkonem to ani jinak být nemohlo.

Autor: Jiří Cibulka



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] , J. Máška [-] , D. Petráň [-] (56. L. Moudrý [-] ) , T. Kostka [-] , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] (42. V. Šrámek [-] ) , J. Baloušek [-] (75. M. Čapek [-] )

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - D. Hladík [-] , D. Šmíd [-] (90. P. Nikl [-] ) , L. Šebek [-] (78. A. Fišer [-] ) , P. Sazma [-] , V. Hoffmann [-] , J. Škarda [-] , J. Mrúz [-] , V. Brůžek [-] , P. Vilímek [-] , J. Bartáček [-]

ŽK: 41. P. Sazma .
Hráči zápasu: L. Lízal - L. Šebek .
Počet diváků: 224. Rozhodčí: Žurek Roman - PETERKA Marek, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Miroslav Grobár
Tip experta: remíza

Podle postavení v tabulce se jedná o utkání podzimu pro oba týmy. Zápas nabídne více důrazu a bojovnosti než fotbalové krásy a skončí bez branek.

Tip: výhra domácích

Mladíci z Junioru si dokráčí pro své druhé vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích