Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dražicích se čekal boj o každý metr hřiště a oba celky toto očekávání bezezbytku naplnily


Branky


17

Domácí po nadějném vstupu do soutěže body spíše rozdávají a ani v tomto utkání neučinili výjimku. Hosté v minulém kole s notnou dávkou štěstí vyválčili tři body a v tomto zápase je potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaspali úvod zápasu, hosté pálili šance

Počátek zápasu byl ve znamení nepřesností na obou stranách. Jako první vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře střelou ze střední vzdálenosti Veselý, ale ten jeho pokus bezpečně kryl. První gólovku měli na svých kopačkách vzduchotechnici, když v šesté minutě nedokázal Hadáček, kterému nahrával Volf, zblízka prostřelit Baku. Ale hostující útočník si vše vynahradil o dvě minuty později. Před ním ale dobrou šanci nevyužil hostující Málek, Baka opět podržel domácí, kteří v těchto chvílích kupili chybu za chybou. Napotřetí to už hostům vyšlo a opět takřka z identické situace, jako v předchozích šancích. Barda v 8. minutě poslal centr do vápna, na který si naskočil Hadáček a vsítil svůj první gól v zápase - 0:1. Hosté byli v těchto fázích zápasu při chuti, naopak domácí vypadali evidentně zaskočeni. A jejich vyrovnání tak přišlo zcela takřka nečekaně ve chvílích, když se snad poprvé v zápase trvaleji usadili na soupeřově polovině. Veselý měl dostatek času na přesný centr, kterým našel ve vápně hlavu Horky, který se dokázal v obtížné pozici prosadit - 1:1. Poté, co si oba soupeři vyměnili gólové navštívenky, se hra přeci jen srovnala, a i domácí se začínali dostávat na dostřel hostující branky. Ve 23. minutě Baku vyrazil nepříjemně se snášející centr hrdiny minulého zápasu hostů Komárka. Hosté si vzali vedení zpět v 33. minutě a opět z dosti podobné situace, z jaké skórovali poprvé. Dvojice Barda Hadáček si zopakovala útočnou akci a druhý jmenovaný ze stejného místa, ale pro změnu nohou, skóroval podruhé - 1:2. Velkou šanci k dorovnání stavu odmítnul o minutu později Šimák, ke kterému propadl centr po standardní situaci, ale poloprázdnou branku trefit v tísni nedokázal. Hra se poté rozpadla do množství osobních soubojů a až do konce půle nedokázali domácí hostujícího gólmana výrazněji ohrozit.

Zápas rozhodl skvělý výkon Bardy a obětavý obranný zákrok hostujícího Vakoče

Domácí vstoupili do druhé půle důrazně a již po minutě hry se mohli radovat z vyrovnávacího gólu. Po rohu se míč snesl na hlavu střídajícího Štechera, který jej usměrnil do tyče a odsud putoval míč do sítě. Přesněji již domácí hráč provést nemohl - 2:2. Po vyrovnání se oba týmy střídaly v útočných akcích. Zajímavou příležitost měl v 52. minutě opět Hadáček, který tísněn nedokázal zužitkovat Málkovu nahrávku, balón poslal nad domácí branku. V 60. minutě měli obrovskou šanci domácí, po zahrání přímého kopu se k míči prodral střelec vyrovnávacího gólu Štecher a ke smůle Dražických poslal míč pouze do břevna. Na tyč se o tři minuty později zvonilo i na druhé straně, když zabránila gólu po střele z bezprostřední blízkosti jednoho z hostujících hráčů. S vynikajícím zákrokem se v 64. minutě vytasil Baka, když konečky prstů vytlačil nad břevno hlavičku čerstvě vystřídavšího Kálala. Přetahovaná o vítězný gól pokračovala i nadále a nutno říci, že blíže k němu měli vzduchotechnici. V 65. minutě se do zajímavé situace probil hostující Barda, když předskočil domácího beka. Ale nedokázal již dát své hlavičce patřičnou razanci a gólman jeho pokus ukryl v rukavicích. To však hostujícího záložníka mrzet nemuselo, neboť v 75. minutě korunoval svůj skvělý výkon rozhodujícím gólem. Málek centroval do vápna, kde si po odrazu našel míč skvělý Barda a přesnou střelou k pravé tyči rozesmutnil domácí fanoušky i hráče - 2:3. Domácí vrhli síly do útoku, ale času již příliš nezbývalo. V pokutovém území hostů vytvořili po trestných kopech několik závarů, ale žádná výraznější šance se z nich neurodila. Blízko vyrovnání byli domácí v 82. minutě, kdy tentokrát závar ve vápně vyústil v gólovou hlavičku, ale za již překonaného brankáře zaskočil hostující Vakoč a s nasazením vlastního zdraví vyhlavičkoval míč z prázdné branky. Domácí dřeli, ale nebylo jim souzeno vyrovnat. Hosté si odváží další vydřené vítězství a domácí musí zapracovat především na defenzivě, neboť v obraně neměli okénka, ale zejména v úvodu utkání přímo výkladní skříně.



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - M. Kouřil [-] , M. Mareš [-] (46. D. Štecher [-] ) , M. Šimák [-] , M. Stuchlík [-] , T. Bareš [-] , M. Veselý [-] , L. Stuchlík [-] , P. Novotný [-] , T. Hořejší [-] , M. Horka [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Hejl [-] - J. Barda [-] (90. J. Sedláček [-] ) - J. Marvan [-] , J. Hadáček [-] (86. P. Novotný [-] ) - M. Málek [-] (90. M. Novotný [-] ) , M. Volf [-] (64. M. Kálal [-] ) , T. Vakoč [-] , R. Maršík [-] , J. Kosobud [-] , J. Komárek [-]

ŽK: 84. M. Kouřil - 27. J. Hadáček , 79. J. Komárek .
Hráči zápasu: M. Baka - T. Vakoč , J. Barda , J. Hadáček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - HERZOG Radek, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Miroslav Grobár
Tip experta: výhra domácích

Milevsko nepotvrdí bodový import z domácího prostředí a odjede poraženo. V Dražicích se nikomu z hostujících celků nehraje dobře.

Tip: výhra domácích

Bude to boj, domácí to ale zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza