Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Místo očekávaného vyrovnaného zápasu se na hřišti odehrála jednostranná záležitost


Branky


22

Oseku se v posledních zápasech příliš nedaří, a navíc k zápasu nastoupil bez několika hráčů základní sestavy. Přesto domácí doufali v nějaké body. Realita zápasu však byla na hony vzdálená jejich očekáváním a Slavoj si po zásluze odváží všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh první půle rozhodně neodpovídal konečnému výsledku

Úvod zápasu byl opatrný z obou stran. Hosté se snažili být více na míči, domácí se naopak do blízkosti hostující branky dostávali především po dlouhých nákopech. Vlivem nepřesností na obou stranách se těžiště hry pohybovalo především ve středu pole. První vyloženou šanci zápasu si vypracovali hosté v 17. minutě. Po rychlém úprku po levé straně přišel přesný centr na neobsazeného T. Taubera, jehož hlavičku z hranice malého vápna však zavčasu vyběhnuvší brankář M. Budoš vyrazil na roh. K prvnímu výraznějšímu ohrožení hostující branky se domácí dostali až ve 22. minutě, ale nebezpečně vyhlížející centr do pokutového území vyrazil pohotový M. Trnka do bezpečné vzdálenosti. Zajímavý střelecký pokus si Krumlovští připsali ve 24. minutě, kdy rána z celkem ostrého úhlu skočila těsně před domácím brankářem, ale ten se zaskočit nenechal. Pozorný musel být i gólman na druhé straně, když ve 26. minutě likvidoval pokus domácího J. Říského ze standardní situace. Ve 40. minutě zahrávali domácí nepřímý volný kop uvnitř velkého vápna, ale J.Říský nedokázal přízemní střelou prostřeli změť nohou, a tak hostující gólman zasahovat nemusel. Více zajímavých situací první půle nepřinesla, a tak se soupeři odebrali do kabin za bezgólového stavu.

Hosté po rychlých kombinacích rozebírali obranu domácích, ti nenašli na jejich hru recept

Od úvodního hvizdu přepnuli hosté na vyšší obrátky a na hřišti to hned bylo znát. Již v 47. minutě se do skvělé příležitosti dostal jeden z hostujících hráčů, ale half-volejem přestřelil. To ale hosty vůbec mrzet nemuselo, neboť o már minut později se dostali do vedení. Běžela 53. minuta, když se po pohledné kombinaci středem hřiště dostal za obranu M. Strapek a technickou střelou poprvé překonal domácího gólmana - 0:1. O minutu později bylo pro domácí ještě hůře. Po rychlém brejku se v 54. minutě dostal na hranici šestnáctky k míči V. Novák a za přihlížení domácích hráčů rozjásal hosty podruhé. Střela se opřela o pravou tyč a zapadla do branky - 0:2. To byla pro domácí rána, ze které se již nevzpamatovali. Vrhli sice všechny síly do útoku, je jejich pokusy končily na kopačkách hostujících obránců. Naopak hosté se dostali na koně a pohlednými kombinacemi na jeden dotek postupně demontovali sebevědomí domácích. Šanci na snížení stavu odmítli domácí v 66. minutě, kdy se k překvapenému domácímu hráči snesl míč po sraženém centru, ale ten jej ani nadvakrát nedokázal vměstnat mezi tři tyče. A tak v 71. minutě přišel trest. Hosté zopakovali podobnou kombinaci jako při úvodním gólu vyšperkovanou o přihrávkou před prázdnou branku a D. Růžička nezaváhal 0:3, velmi pohledná kombinace! V 77. minutě dostal zápas pro domácí kontur debaklu. Domácí byli prakticky jen statisty při kombinaci hostů v jejich vlastní šestnáctce. Střelu z hranice vápna M. Budoš ještě vyrazil, ale na dorážku D. Růžičky byl již krátký - 0:4. Hosté mohli skóre ještě navýšit, domácí nijak nedokázali čelit jejich rychlým kombinacím. Ale stav zápasu se již nezměnil.

 

Nedá se říci, že by hosté byli o tolik lepší. Jejich výrazná herní převaha se projevovala až v době, kdy vedli. Ale byli velmi efektivní, a to rozhodlo o jejich vysokém vítězství. Osečtí zajíždí příští týden na horkou půdu do Lomu, který, zdá se, opět našel svou střeleckou pohodu a získat tam nějaké body bude opravdu těžké. Slavoj potvrdil vzrůstající formu a pokud mu tato vydrží, bude velmi nepříjemným soupeřem pro všechny týmy.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jaroslav Voříšek, trenér: Do utkání jsme nastoupili bez čtyř hráčů základní sestavy, když pro různé zdravotní potíže chyběli Hoch, Hosnedl, Brabec a ještě kapitán Krejčí. Přesto to nesnižuje kvalitu a předvedený výkon zkušeného soupeře. I když jsme udrželi poločasovou nulu a po změně stran se osmělili k větší aktivitě, byli to hosté, kteří měli zápas pod kontrolou a díky výbornému pohybu a kombinační hře zaslouženě zvítězili.




Sestavy


TJ Osek
M. Budoš [-] - L. Blatský [-] , J. Hájek [-] (64. V. Ježek [-] ) , J. Lávička [-] (59. M. Brabec [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Kinkor [-] , J. Benda [-] , P. Rybák [-] , R. Kuneš [-] , M. Carda [-]

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - Z. Kuna [-] (77. Y. Savytskyi [-] ) , L. Vávra [-] , D. Růžička [-] (83. J. Kordík [-] ) , M. Svoboda [-] (73. M. Klivanda [-] ) , M. Strapek [-] , T. Tauber [-] , V. Novák [-] (84. M. Paráček [-] ) , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , M. Švec [-]

ŽK: 62. R. Kuneš , 88. J. Říský - 34. V. Novák , 34. M. Svoboda , 54. M. Klivanda , 61. D. Růžička .
Hráči zápasu: J. Říský - D. Růžička , V. Novák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - TOUCHA Matěj, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Karel Korec

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: remíza

Český Krumlov má formu a zatím to potvrzují jejich výsledky, ale Osek na domácím hřišti je silným soupeřem. Zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích